AMDA audities en infosessie in Amsterdam

Q-Factory, Amsterdam
Meld je aan voor de AMDA audities en/of informatiesessie op 7 februari 2018 in Amsterdam
Houd jij van acteren, zingen en/of dansen, is het jouw droom om te schitteren in een musical of op het toneel en wil je in het buitenland studeren? Doe dan auditie voor de opleidingen van de American Musical and Dramatic Academy in New York en Los Angeles op 7 februari 2018 in Amsterdam. Het eerste half uur is er een infosessie.

De American Musical and Dramatic Academy (AMDA) is een van de beste Amerikaanse onderwijsinstellingen voor podiumkunsten. Dit is de ideale school als je acteur, zanger of danser wilt worden, wilt werken in de televisie- en filmwereld en wilt wonen en studeren midden in New York en/of Los Angeles in Amerika.

AMDA biedt diverse opleidingen in de studierichtingen musical, toneel en dans. Wat dacht je van een Bachelor of Fine Arts of een Tweejarige conservatoriumopleiding? Je krijgt les van de beste professionals uit de sector, haalt het beste uit jezelf en leert zowel zingen, dansen als acteren.

Waar en wanneer

De AMDA audities vinden plaats op woensdag 7 februari tussen 17:00 tot 21:00 uur bij Q-Factory in Amsterdam. Reserveer deze datum en tijd alvast maar in je agenda! Meer informatie over de exacte tijd en instructies voor jouw auditie ontvang je zo spoedig mogelijk via email nadat je je hieronder hebt aangemeld.

Het eerste half uur, dus van 17:00 tot 17:30 uur, is er een algemene informatiesessie voor iedereen die geïnteresseerd is in AMDA. Ook hiervoor kun je je hieronder aanmelden.

Wil je alvast meer informatie over AMDA en haar opleidingen? Neem dan contact op met de studieadviseurs van KILROY.

Maak je droom waar en doe een zang-, dans- of toneelopleiding aan AMDA in Amerika

Meld je aan voor het evenement

 

 

 

Woensdag 7 februari 2018 17:00 - 21:00 uur in de Q-factory, Atlantisplein 1, 1093 NE Oostpoort Amsterdam
Woensdag 7 februari 2018 17:00 - 17:30 uur in de Q-factory, Atlantisplein 1, 1093 NE Oostpoort Amsterdam
Aanmelden
Contact