KILROY Study Abroad Fair 2017

Winkel van Sinkel, Utrecht
KILROY Study Abroad Fair 2017
Op de Study Abroad Fair 2017 in de Winkel van Sinkel in Utrecht kom je alles te weten over studeren en stage lopen in het buitenland. Stel je vragen niet alleen aan onze studieadviseurs, maar ook aan universiteiten uit Australië, Engeland, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten!

Business studeren in Brisbane, Sport Management in Queensland, Computer Science in Londen of een semester vakken volgen in Californië? Of stage lopen in Sydney, New York of Shanghai? Op de Study Abroad Fair weet je zeker dat je antwoord krijgt op al je vragen en tevens inspiratie opdoet voor een geweldige tijd in het buitenland. 

Er zijn universiteiten en alumni aanwezig uit Australië, Engeland, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten die je graag informeren over alle mogelijkheden, jouw vragen beantwoorden en brochures verstrekken. Ook zijn ISIC Nederland en onze eigen studieadviseurs aanwezig op de beurs om je wegwijs te maken en worden er diverse presentaties gegeven.

Presentaties

Je kunt je inschrijven voor de onderstaande presentaties:

Studeren in het buitenland 16:30 tot 17:00 uur en 18:00 tot 18:30 uur
Wil jij weten wat de mogelijkheden in het buitenland zijn met jouw diploma, of je een taaltest moet doen en hoe je je studie in het buitenland kunt financieren? Kom dan naar een van de twee presentaties over studeren in het buitenland. Onze studieadviseurs vertellen je alles over wat KILROY voor je kan betekenen, wat er allemaal geregeld moet worden en hoe de onderwijssystemen in landen als Australië, Engeland en de Verenigde Staten verschillen van het Nederlandse systeem.

Stage lopen in het buitenland 17:15 tot 17:45 uur
Ben je op zoek naar een marketing stage in San Francisco of een eventmanagement stage in hartje Sydney? Wil je stage lopen bij een NGO of weeshuis in Beijing of Shanghai? Heb je al een stage gevonden in Amerika en vraag je je af welk visum je nodig hebt en wat je moet doen om dit visum te regelen? Kom dan naar onze presentatie over stage lopen in het buitenland! Onze studieadviseurs vertellen je alles over wat KILROY voor je kan betekenen. We werken samen met enkele van de beste stagebureaus ter wereld en bieden verschillende soorten stagemogelijkheden aan.

Aanwezige universiteiten en studenten

Natuurlijk zijn er ook medewerkers van buitenlandse universiteiten aanwezig op de Study Abroad Fair. Bij hen kun je terecht met al je vragen over de universiteit, campus, studies en het studentenleven. Naast de universiteiten zijn er ook studenten aanwezig die in het buitenland studeren of hebben gestudeerd. De volgende universiteiten zijn aanwezig:

Australië

Canada

China

Engeland

Nieuw-Zeeland

Verenigde Staten

Overige aanwezigen

  • BLCT (de organisatie achter de IELTS-testen)

Toegang is gratis!

Meld je gratis aan en kom 5 september naar de Study Abroad Fair. Je bent welkom tussen 16:00 en 19:00 uur.

Meld je aan voor het evenement

 

 

 

Aanmelden

16:30 - 17:00u
17:15 - 17:45u
18:00 - 18:30u
Geen presentaties bijwonen, alleen de beurs bezoeken
Aanmelden
Contact