NYFA audities en informatieavond in Amsterdam

NYFA Café, Amsterdam
Meld je aan voor de NYFA audities en/of informatieavond op 29 januari 2018 in Amsterdam
Droom jij van een carrière in de wereld van film en tv en wil je in het buitenland studeren? Grijp dan nu je kans om op 29 januari in Amsterdam auditie te doen bij een van Amerika's voornaamste filmacademies, de New York Film Academy! Na de audities en portfolio reviews is er een algemene informatiebijeenkomst.

New York Film Academy (NYFA) is een van Amerika's voornaamste hoger onderwijsinstellingen voor film en acteren. Hier studeer je volgens het principe 'Learning by doing'. Het tempo ligt hoog, de klassen zijn klein en je hebt prima mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een echte Broadway-ster.

NYFA biedt opleidingen in studierichtingen zoals; Filmmaking, Acting, Photography, Producing, Screenwriting, Cinematography, Broadcast Journalism, Musical Theatre, Game Design en Animation. De campussen bevinden zich in hartje Manhattan, New York, Los Angeles en Miami in de Verenigde Staten.

Waar en wanneer

De NYFA audities en portfolio reviews vinden plaats op maandag 29 januari tussen 16:00 tot 19:00 uur in het NYFA Café, Damrak 213, 1012 ZH Amsterdam. Elke auditie duurt ongeveer 15 minuten en de application fee bedraagt $65. Wil jij meedoen? Reserveer dan deze datum en tijd alvast maar in je agenda en meld je hieronder aan! 

Meer informatie over de exacte tijd en instructies voor jouw auditie of portfolio review ontvang je zo spoedig mogelijk via email nadat je je hieronder hebt aangemeld.

Na de audities is er een algemene informatiebijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in NYFA en meer wil weten over de opleidingen en zomercursussen. Deze bijeenkomst start om 19:00 uur op dezelfde locatie. Je kunt je hieronder aanmelden.

Wil je alvast meer informatie over NYFA en haar opleidingen? Neem dan contact op met de studieadviseurs van KILROY.

NYFA LA Filming Location

NYFA NYC Classroom

Meld je aan voor het evenement

 

 

 

Aanmelden

Maandag 29 januari 2018 16:00 - 19:00 uur in NYFA Café, Damrak 213, 1012 ZH Amsterdam
Maandag 29 januari 2018 19:00 - 21:00 uur in NYFA Café, Damrak 213, 1012 ZH Amsterdam
Aanmelden
Contact