Webinar met University of South Australia, Adelaide

Webinar - We sturen je de dag voor het webinar een link.
Vergeet alles wat je gehoord hebt over Sydney, Brisbane en Melbourne! Als je op zoek bent naar een unieke 'Aussie-ervaring' en een goede studie in het buitenland, ga dan studeren in Adelaide in South Australia! We vertellen je er alles over tijdens dit webinar.

Adelaide is de meest onderschatte studentenstad van Australië. De stad is een verborgen juweel met prachtige stranden en aardige mensen. Je kunt er genieten van vele, vele festivals en uitstekend onderwijs. Zoek je een studie aan een zeer goede en sociale universiteit, dan is Adelaide perfect voor jou.

Adelaide staat op #5 in de jaarlijkse top 10 meest leefbare steden ter wereld, en dat is niet voor niets! De stad staat bekend om zijn relaxte sfeer en weet als geen ander hoe je feesten en festivals organiseert. Ook studeren er studenten uit de hele wereld en is het een gezellige en goedkope stad om in te wonen.

Gratis webinar

Op maandag 30 april van 19:00 tot 20:00 uur kun je deelnemen aan een online seminar waarin we je meer vertellen over Adelaide, over het geweldige studentenleven in Australië en over de studentenhuisvesting, aanmeldprocedure en de financiering van je studie in het buitenland. Wil jij een semester vakken volgen of een bachelor of masteropleiding doen in Adelaide? Meld je dan hieronder aan voor dit webinar.

Het webinar wordt in het Engels gegeven door Dennis, een van onze studieadviseurs en Jackson, medewerker van University of South Australia in Adelaide. Jackson vertelt je alles over de universiteit, het onderwijs, de opleidingen en alle sociale activiteiten die op de universiteit worden georganiseerd.

Hoe kan ik deelnemen?

Het webinar is gratis en iedereen kan deelnemen. Het is online, dus je kunt het waar ook ter wereld volgen op je pc, laptop, smartphone of tablet. Het enige wat je moet doen, is je nu hieronder inschrijven met je naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Vervolgens sturen we je de dag voor het event per e-mail een link naar het webinar. In de e-mail leggen we je, in het Engels, uit hoe het werkt.

Interesse? Lees hier alvast meer over University of South Australia.

We kijken ernaar uit je meer te vertellen over Adelaide. Tot dan!

Meld je aan voor het evenement

 

 

 

Aanmelden
Contact