Waar bestaat het studieadvies van KILROY uit?

Onze studieadviseurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten die op zoek zijn naar hun ideale studie in het buitenland en begeleiden je van A tot Z. We werken samen met ruim 50 universiteiten in negen landen. Hierdoor kunnen we je plaatsen bij een groot aantal studierichtingen en opleidingen.

Zo vind je de ideale studie in het buitenland met KILROY

Om je zo volledig mogelijk te informeren en zo goed mogelijk te matchen met een opleiding in het buitenland, gaan we als volgt te werk:

  1. Studieadvies: We luisteren naar je wensen en dromen en informeren je over je studiemogelijkheden in het buitenland.
  2. Hulp bij het kiezen van universiteit en studierichting: We helpen je door de bomen het bos te zien, terwijl jij degene bent die de uiteindelijke keuze maakt.
  3. Hulp bij het aanmeldproces: We begeleiden je met de gehele aanmeldingsprocedure en vertalen en legaliseren de benodigde documenten. Door onze directe samenwerking met de universiteiten kunnen we een aanvraag snel beoordelen en plaatsen.
  4. Advies over de financiering: We informeren je over de studiefinanciering en mogelijke fondsen/studiebeurzen.
  5. Advies over praktische zaken: Zodra de universiteit de aanmelding heeft goedgekeurd is het tijd voor praktische zaken als vliegtickets, het visum, huisvesting, verzekering e.d.
  6. Hulp tijdens je studie: We helpen je graag wanneer je verdere begeleiding nodig hebt tijdens de studie in het buitenland of wanneer je een vervolgstudie wilt doen.

Meer informatie over ons studieadvies vind je hier.

« Terug naar overzicht
Contact