• aug17

  Stage lopen in Amerika? Vraag je visum aan!

  Start jij in het voorjaar van 2018 met je stage in Amerika, in New York, LA of een andere toffe Amerikaanse stad? Vergeet dan niet om op tijd je visum te regelen! Vraag het benodigde DS-2019 formulier voor het aanvragen van je J-1 visum aan via KILROY. Wij helpen je snel en persoonlijk.

  J-1 Visum voor de Verenigde Staten Om stage te kunnen lopen in de Verenigde Staten moet je in het bezit zijn van een J-1 visum. Dit visum kun je aanvragen bij de Amerikaanse ambassade. Hiervoor heb je echter wel eerst een DS-2019 formulier en een goede ziektekostenverzekering nodig. Om een DS-2019 formulier te regelen, heb je een erkende sponsor nodig.

  KILROY werkt samen met meerdere erkende sponsororganisaties in Amerika en helpt je snel en persoonlijk met het aanvragen van het benodigde DS-2019 formulier en de ver... lees meer
 • aug11

  8 redenen waarom studeren in het buitenland je leven verpest

  Door Meghan
  1. Je behoefte om te gaan reizen is nog groter geworden.  Want hoe geweldig was het om voor een langere tijd ver weg een leventje op te bouwen?! Tijdens het laatste semester van je studie ben jij je volgende reis of studie in het buitenland alweer aan het plannen.

  2. Je ontwikkelt een... lees meer
 • aug08

  7x studeren aan het strand

  Voordat je begint met studeren, kan je uit twee dingen kiezen. Je gaat studeren in het koude Nederland waar het meestal regent en het OV vaak vertraging heeft tijdens de wintermaanden. Of je gaat studeren in het buitenland met zon in je gezicht en zand tussen je tenen. De keuze is makkelijk gemaakt, toch? Dit zijn 7 bestemmingen met universiteiten aan het stran... lees meer
 • aug03

  Ga stage lopen in China

  Door Sandra
  Zoek je een aantrekkelijke stage in het buitenland? KILROY werkt samen met de beste stagebureaus en biedt verschillende soorten stageplaatsen in Beijing en Shanghai, China.

  Met een stage in China maak je niet alleen kennis met de Chinese taal, cultuur en economie, maar laat je toekomstige werkgevers ook zien dat je flexibel bent en goed de weg kent in een inter... lees meer
 • aug01

  Toffe opleiding in het buitenland: Gap Year around the world

  Wil jij een tussenjaar doen na de middelbare school en veel van de wereld zien? Doe dan een inspirerende leerervaring op in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland! Terwijl het tegen die tijd in Nederland winter is, geniet jij van het aangename klimaat in Auckland, Honolulu, Melbourne, Santa Barbara... lees meer
 • jul26

  18 Bijzondere plaatsnamen in Australië

  Ga jij op reis naar of studeren of stage lopen in Australië en heb je een paar dagen niets te doen? Breng dan eens een bezoek aan Wagga wagga, Walla walla, Bong bong of een van de andere Australische plaatsen met een bijzondere naam.

  Er zijn ontzettend veel bijzondere, gekke ofwel grappige Australische plaatsnamen. Herhaling is ... lees meer
 • jul20

  10 Jaar Studiefinanciering Buitenland

  In de afgelopen tien jaar namen bijna 76.000 Nederlandse studenten hun studiefinanciering (stufi) mee naar 1300 universiteiten in 86 landen. Je stufi meenemen om in het buitenland te studeren is mogelijk sinds 2007.

  Waar studeren Nederlandse studenten met stufi buitenland? Studenten die met studiefinanciering in het buitenland st... lees meer
 • jul19

  De manier om je studie of stage in het buitenland te financieren

  Hoe kun je jouw studie of stage in het buitenland financieren? KILROY geeft je tips over de verschillende manieren waarmee jij jouw avontuur in het buitenland kunt betalen.

  Studiefinanciering Buitenland Om je studie in het buitenland te financieren en je collegegeld te betalen, kun... lees meer
 • jul18

  7 Goede redenen om te studeren in Wellington, Nieuw-Zeeland

  Wil jij in het buitenland studeren, maar weet je nog niet waar? Wat dacht je van een studie in Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland? Via KILROY kun je er studeren aan Victoria University of Wellington.

  1. Je kunt het Noorder- en het Zuidereiland verkennen Het leuke van Wellington i... lees meer
 • jul10

  Toffe opleiding in het buitenland: International Diploma Program

  Wil jij je carrière een boost geven en een korte masterstudie doen in de prachtige omgeving van San Francisco, Amerika? Doe dan een International Diploma Program aan University of California Berkeley.

  Is dit de juiste studie voor mij? Wil je jouw kennis van het internationale b... lees meer
Contact