• apr25

  Mode studeren in New York - Berkeley College

  Kristin uit Noorwegen studeerde aan Berkeley College in Amerika. Ze wist dat ze wilde werken in de mode-industrie. Naast haar studie aan Berkeley College liep ze stage bij ontwerper Diane von Furstenberg in New York!

  New York is voor Kristin dé stad voor het doen van een modestudie. Ze deed hier de bachelordegree Fashion Marketing en Management. Kristin moest even wennen aan het drukke leven in New York. Er studeren veel internationale studenten op het Berkeley College, wat voor veel gezelligheid zorgt! Het contact met docenten is goed en direct - ze leert ontzettend veel.

  Mode studeren in New York Veel van de leraren waar Kirstin les van krijgt hebben zelf samengewerkt met wereldberoemde ontwerpers. De lijnen met de modewereld zijn hierdoor kort en een stageplek is zo geregeld.

  Dan... lees meer
 • apr12

  Ben loopt stage in Amerika

  Hoe is het om in het buitenland stage te lopen? En wat moet je allemaal regelen voor je vertrekt? Wij vroegen het aan Ben Löwik. Hij loopt stage in Amerika.

  ´Wat een land en de mensen… wel heel bijzonder moet ik zeggen. Ik geniet er natuurlijk met volle teugen van, maar ik mis Nederland ook wel. Mijn stage in de VS is een geweldige ervaring op zowel zakelijk als... lees meer
Contact