Ben loopt stage in Amerika

Ben loopt stage in Amerika

Hoe is het om in het buitenland stage te lopen? En wat moet je allemaal regelen voor je vertrekt? Wij vroegen het aan Ben Löwik. Hij loopt stage in Amerika.

´Wat een land en de mensen… wel heel bijzonder moet ik zeggen. Ik geniet er natuurlijk met volle teugen van, maar ik mis Nederland ook wel. Mijn stage in de VS is een geweldige ervaring op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Via familie ben ik terecht gekomen bij mensen die een bedrijf hebben in Millerville in de staat Minnesota. Het bedrijf heet JB tractors en verkoopt landbouwmachines.´

Visum Amerika

´Voor mijn opleiding doe ik deze buitenlandse stage in Amerika en daar heb je een visum voor nodig. Hiermee heeft KILROY education mij goed geholpen. Ze stonden klaar voor al mijn vragen, zorgden ervoor dat ik het visum kreeg en ik mijn droom kan waarmaken.´

Stage buitenland

´Met mijn stage in het buitenland doe ik dubbel ervaring op. Ik draai mee in het bedrijfsleven en zie daarnaast ook wat van de wereld. Bovendien leer ik veel nieuwe mensen en een andere cultuur kennen. Niet alleen de ervaring is mooi meegenomen, het staat ook goed op mijn CV. Heb je altijd al getwijfeld of je een buitenlandse stage wilt doen? Neem maar van mij aan dat je dit gewoon moet doen en KILROY education helpt je daarbij.´

Foto: Ben in het Itasca State Park waar de Mississippi rivier ontspringt. (maart 2012)

Lees ook
Contact