Test: Waar ga jij studeren? De antwoorden.

  • 01 augustus 2014
  • Door Meghan
Test: Waar ga jij studeren? De antwoorden.

Wil je in het buitenland studeren, maar weet je nog niet waar? Beantwoord dan deze vragen. Tel je A, B, C en D antwoorden bij elkaar op. De letter die het meeste voorkomt, vertelt welke bestemming het wordt.

 

A: Noord-Amerika
Jij houdt van groots. Grote burgers, grote verschillen en grote landen. Studeren in Noord-Amerika is daarom perfect voor jou! Ga studeren in Canada en ervaar de prachtige natuur. Hoe tof is het om op extreme hoogte te kunnen zonnen? De wintersportliefhebber is hier zeker op z'n plek. Maar natuurlijk kan je het ook wat warmer op zoeken en ga studeren in Amerika. Wandel op dezelfde stranden als de grote sterren. Amerika is het op twee na grootste land ter wereld in bevolking en in oppervlakte. Ontdek de grootte van dit land en haar indrukwekkende steden.

B: Azië
Jij bent de echte cultuursnuiver! Het liefst gedraag jij je zoals de locals ook doen. Dumplings, Pad Thai en Singapore Sling, het zijn (of worden) jouw favorieten. Ga studeren in Azië. Word het China, Japan, Singapore of Vietnam? Jij mag kiezen!

C: Europa
Jij blijft wat dichter bij huis en gaat studeren in een Europese stad. Hier reis je gemakkelijk met het openbaar vervoer en mag je gewoon drinken voor je 21e. Ga studeren in Engeland op één van de vele universiteiten en ontdek de Fish 'n Chips! 

D. Oceanië
Jij bent het type dat zich niet snel zorgen maakt en zich overal snel thuis voelt. Jij houdt van chillen bij een kampvuur en vlees op de BBQ. Ga studeren in Australië en leer de relaxte vibe van Ozzie kennen. Je kunt ook gaan studeren in Nieuw-Zeeland, het kleine broertje van Australië. De natuur is hier prachtig en perfect voor weekendjes weg met de campervan. Australië en Nieuw-Zeeland worden tijdens het reizen vaak gecombineerd. Denk er eens over na om na je studietijd het andere land op te zoeken, nu je toch in de buurt bent. 

Let op! Deze test is niet wetenschappelijk..
Maar puur om je te inspireren. Ben je er nog steeds niet uit of wil je graag overleggen met één van onze studieadviseurs? Neem dan gerust contact op zodat zij jou kunnen helpen bij je study abroad! Een gratis afspraak is zó gemaakt. 

Maak een gratis afspraak
Contact KILROY
Lees ook
Contact