• dec01

  Snowboarden tijdens je studie in Amerika

  Heb jij ook zin om te snowboarden? De Nederlandse student Ramón kon niet wachten en ging direct na de eerste sneeuwval in skigebieden Stevens Pass en Crystal Mountain op pad met zijn snowboard, GoPro camera en selfie stok.

  Ramon Peekel is avontuurlijk ingesteld en gaat er graag op uit om zijn studie omgeving te verkennen. Hij studeert aan Green River College (Green River) vlakbij Seattle in de Amerikaanse staat Washington.

  Snowboarding fun In november lieten we al de video zien van zijn weekendtrip naar het Olympic National Park, een natuurgebied in het noordwesten van Washington. Deze keer ging hij snowboarden in de skigebieden Stevens Pass en Crystal Mountain ten oosten van Seattle. Klein detail: De skigebieden waren nog niet geopend, dus Ramón is naar de top van de berg gewandeld!

  Studeren i... lees meer
 • okt21

  Test: Waar studeren?

  Test samen met KILROY waar ter wereld jij je het meest thuis voelt en het beste kunt gaan studeren. Beantwoord de zeven vragen, tel je punten en kijk welke bestemming het beste bij jou past, Azië, Europa, Oceanië of Noord-Amerika!

  1. Je hebt honger en het is lunchpauze. Wat eet je het liefst?
  A: Dumplings.
  B: Fish 'n Chips & een halve pint.
  C: Het bove... lees meer
 • okt02

  Ervaringen van een community college student in Amerika

  De Nederlandse student Oliver Opoku studeerde aan Green River College in Amerika en behaalde er in 2014 zijn Associate degree. Hij vertelde ons: ‘Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik heb heel erg veel geleerd, veel vrienden gemaakt en uiteindelijk ook mijn Associate's gehaald.’ Dit is zijn verhaal.
  lees meer
 • sep30

  Mogelijkheden studie in het buitenland

  Een deel van je studie in het buitenland doen of er een volledige bachelor of master volgen vergroot niet alleen je kansen op de arbeidsmarkt, het is ook gewoon ontzettend leuk. Er zijn verschillende studiemogelijkheden in het buitenland. Naast een volledige bachelor- of masteropleiding kun je er bijvoorbeeld ook een minor, tussenjaar of Assoc... lees meer
 • sep22

  Studeren in het buitenland biedt kans op werk

  Heb je tijdens je studie in het buitenland gestudeerd? Dan heb je na je studie meer kans op een baan. Dit blijkt uit onderzoek van de Europese Commissie.

  Vijf jaar na het afstuderen is de werkloosheid van studenten die in het buitenland hebben gestudeerd 23 procent lager dan onder studenten die niet in het buitenland stud... lees meer
 • aug01

  Certificate Entertainment Management – Semester studeren aan SDSU in Amerika

  Aan het American Language Institute van San Diego State University (SDSU) in Californië, Amerika kun je als internationale student nu ook een certificaat behalen in de studierichting Entertainment Management.

  Ben jij een echte entertainment liefhebber en wil je de zakelijke k... lees meer
 • feb18

  Studie ervaringen van Johanna aan University of Technology Sydney in Australië

  Studeren in het buitenland is hard werken, maar ook de beste tijd van je leven. Studente Johanna heeft een tussenjaar gedaan in Sydney en doet nu een bachelor of Management in Tourism aan de University of Technology Sydney (UTS) in Australië.

  Mijn eerste jaar als student in Sydney, Aus... lees meer
Contact