Certificate Entertainment Management – Semester studeren aan SDSU in Amerika

Certificate Entertainment Management – Semester studeren aan SDSU in Amerika

Aan het American Language Institute van San Diego State University (SDSU) in Californië, Amerika kun je als internationale student nu ook een certificaat behalen in de studierichting Entertainment Management.

Ben jij een echte entertainment liefhebber en wil je de zakelijke kant van de entertainmentbranche en podiumkunsten leren kennen? Wil jij producent, manager of regisseur worden van evenementen en producties én een half jaar in het buitenland studeren? Dan is dit study abroad programma echt iets voor jou!

Entertainment

Californië staat bekend om haar snelgroeiende entertainmentindustrie. Tijdens de opleiding bestudeer je deze spannende branche samen met deskundigen uit de sector, zoals gastsprekers van San Diego Theater Inc, Live Nation Concerts en de Copley Symphony Hall, en doe je tegelijkertijd hands-on ervaring op via de School of Theater, Television and Film van SDSU. Je studeert op de campus van SDSU in San Diego en krijgt, samen met Amerikaanse en andere internationale studenten, onderwijs van SDSU docenten. Het programma duurt één semester en je ontvangt SDSU studiepunten.

San Diego

Naast je studie kun je uiteraard ook genieten van de geweldige omgeving. Want je komt toch niet helemaal naar Californië om alleen maar te studeren? Aan bezienswaardigheden en activiteiten in Zuid-Californië geen gebrek. Wat dacht je van surfen of van een bezoek aan Joshua Tree National Park, Palm Springs of het wereldberoemde Sea World en San Diego Zoo.

Meer informatie

Dit certificaat is een van de zeven certificaten die je met een semester studeren aan SDSU kunt behalen. De anderen studieprogramma´s zijn:

  • Business,
  • Hospitality, Toerisme en Recreatie Management,
  • Duurzaam Toeristisch Management,
  • Perspectives in Music, 
  • Performing in Music, en
  • Milieukunde.

Wil je meer informatie over de verschillende study abroad programma´s aan SDSU, neem dan contact met ons op.

Meer weten over studeren in het buitenland?
Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact