Snowboarden tijdens je studie in Amerika

Snowboarden tijdens je studie in Amerika

Heb jij ook zin om te snowboarden? De Nederlandse student Ramón kon niet wachten en ging direct na de eerste sneeuwval in skigebieden Stevens Pass en Crystal Mountain op pad met zijn snowboard, GoPro camera en selfie stok.

Ramon Peekel is avontuurlijk ingesteld en gaat er graag op uit om zijn studie omgeving te verkennen. Hij studeert aan Green River College (Green River) vlakbij Seattle in de Amerikaanse staat Washington.

Snowboarding fun

In november lieten we al de video zien van zijn weekendtrip naar het Olympic National Park, een natuurgebied in het noordwesten van Washington. Deze keer ging hij snowboarden in de skigebieden Stevens Pass en Crystal Mountain ten oosten van Seattle. Klein detail: De skigebieden waren nog niet geopend, dus Ramón is naar de top van de berg gewandeld!

Studeren in Amerika

Wil jij ook studeren aan Green River en in je vrije tijd snowboarden in de fantastische skigebieden van de Amerikaanse staat Washington? Neem dan contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie en aanmelden.

Informatie over studeren in Amerika aan Green River?
Neem contact op
Lees ook
Contact