• jun23

  Top 5 leukste campussen ter wereld

  Bij het plannen van een studie in het buitenland komen veel vragen naar boven, zoals wat en waar je wilt studeren. Een gezellige campus en interessante locatie zijn voor veel studenten net zo belangrijk als de universiteit en opleiding zelf. Daarom hebben wij alvast de vijf leukste campussen ter wereld voor je uitgezocht. 

  1. New York Film Academy - Manhattan, Amerika

  Manhattan in New York, Amerika is misschien wel de meest opwindende bestemming ter wereld voor een studie in het buitenland. Via KILROY kun je hier aan New York Film Academy (NYFA) studeren. NYFA heeft twee campussen in Manhattan. De hoofdcampus biedt uitzicht op Union Square, een levendig plein waar altijd iets te beleven valt. De andere campus ligt in SoHo (South of Houston Street), zonder twijfel de hipste wijk van NYC met prachtige, industriële gie... lees meer
 • jun15

  Career change masters

  Heb jij een bachelorstudie afgerond en overweeg je om een master te doen? En worstel je met de vraag of dat een verdiepende of een verbredende master moet zijn? In het buitenland bieden universiteiten vaak career change masters aan. Dit zijn masteropleidingen die voor iedereen met een bachelordiploma toegankelijk zijn, ongeacht de studierichting van je vooropleiding.
  ... lees meer
 • jun09

  Ervaringen van een student aan Thompson Rivers University in Canada

  Stine heeft psychologie gestudeerd aan Thompson Rivers University (TRU) in Kamploops, Canada. Kamloops ligt ten noordoosten van Vancouver aan de prachtige Canadese westkust. Wil je ook in het buitenland studeren? Laat je inspireren door het verhaal van Stine!

  Onvergetelijke ervaring Ik heb een Bache... lees meer
 • jun05

  10 Beste ijssalons ter wereld voor tijdens je studie in het buitenland

  De zon staat hoog, het is weer voor ijsjes! En ook wanneer je in het buitenland studeert, wil je natuurlijk genieten van een lekker verfrissend ijsje. Daarom hebben wij speciaal voor jou de 10 beste ice cream shops in het buitenland uitgezocht.

  Ice Ice Baby Waar vind je de beste, en lekkerste smaken of d... lees meer
Contact