Career change masters

Career change masters

Heb jij een bachelorstudie afgerond en overweeg je om een master te doen? En worstel je met de vraag of dat een verdiepende of een verbredende master moet zijn? In het buitenland bieden universiteiten vaak career change masters aan. Dit zijn masteropleidingen die voor iedereen met een bachelordiploma toegankelijk zijn, ongeacht de studierichting van je vooropleiding.

Studiekeuze na je bachelor

Tijdens je bacheloropleiding kom je er wellicht achter dat je niet helemaal de juiste studiekeuze hebt gemaakt of dat je toch nog bepaalde vaardigheden mist om de door jou beoogde functie goed te kunnen uitoefenen. Dan kan een career change master ofwel conversion master voor jou wellicht uitkomst bieden!

Career change masters Australië

Veel Australische universiteiten bieden masteropleidingen aan die gericht zijn op mensen die een carrière switch willen maken. De duur van deze masters is iets langer, namelijk meestal twee jaar. Het aanbod is echter groot, vooral in studierichtingen als business, marketing en IT. Dit is de perfecte manier om je carrièrekansen te vergroten. Je combineert buitenland ervaring met het verbreden van je kennis en daarmee je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt!

KILROY werkt samen met meerdere universiteiten in Australië die veel mogelijkheden voor career change masters aanbieden, zoals:

Studeren in Brisbane, Gold Coast of Sydney, Australië

Meer informatie over career change masters in Australië?
Neem contact op

Conversion masters Engeland

Ook een aantal van de Engelse universiteiten waar wij mee samenwerken hebben mogelijkheden voor studenten die een andere studierichting willen kiezen voor hun masterstudie. In Engeland worden dit soort opleidingen conversion courses genoemd.

University of the West of of England in Bristol heeft een groot aanbod aan conversion masters in verschillende richtingen zoals marketing, media, rechten en IT. En het leuke is dat je met deze masters binnen een jaar je masterdiploma kunt behalen, want deze opleidingen duren doorgaans twaalf maanden!

Studeren aan University of West England in het Verenigd Koninkrijk

Meer informatie over conversion masters in Engeland?
Neem contact op

Studieadvies op maat

Onze studieadviseurs hebben al veel studenten op weg geholpen met een studie in het buitenland. Zij informeren je graag over de verschillende studiemogelijkheden in het buitenland en kunnen je helpen met de gehele aanmeldprocedure en alles wat daar zoal bij komt kijken. 

Meer informatie over studeren in het buitenland?
Neem contact op

 

Lees ook
Contact