Ervaringen van een student aan Thompson Rivers University in Canada

Ervaringen van een student aan Thompson Rivers University in Canada

Stine heeft psychologie gestudeerd aan Thompson Rivers University (TRU) in Kamploops, Canada. Kamloops ligt ten noordoosten van Vancouver aan de prachtige Canadese westkust. Wil je ook in het buitenland studeren? Laat je inspireren door het verhaal van Stine!

Onvergetelijke ervaring

Ik heb een Bachelor of Arts gedaan met een Major in Psychologie aan Thompson Rivers University. Daarnaast speelde ik mee in het team van TRU Women's Volleyball. Dat was een onvergetelijke ervaring! Hierdoor heb ik het gevoel dat ik Canada echt van binnenuit heb leren kennen. Ik trainde elke dag en heb het grootste deel van het westen van Canada gezien door te spelen in Alberta, Saskatchewan en Manitoba. Heel bijzonder om in een andere cultuur te leven. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt, zowel op als buiten het veld.

Studeren in Canada

De universiteit is niet zo groot, waardoor het overzichtelijk is en je gemakkelijk contacten legt. Ik heb veel geleerd van de docenten aan de universiteit en het landschap in Kamloops is prachtig. De omgeving heeft veel te bieden. Bij mooi weer ging ik regelmatig wandelen in het park of tennissen. De stad is klein maar intiem en er zijn kroegen en cafés, dans en muziek, zodat je je nooit hoeft te vervelen.

Uitzicht op de stad Kamloops in Canada
Uitzicht op de stad Kamloops in Canada

Persoonlijke groei

Thuis heb ik mijn bachelorstudie psychologie verder afgerond. De studiepunten die ik aan TRU heb behaald kon ik meenemen. Wat ik nog het meest waardeer aan mijn study abroad semester aan TRU is de persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt. Wat dat betreft is studeren in het buitenland zeker de moeite waard!

Meer informatie over studeren aan Thompson Rivers University?
Neem contact op

Uitzicht op de campus van Thompson Rivers University in KamloopsUitzicht op de campus van Thompson Rivers University in Kamloops

Lees ook
Contact