5 Duurzame masters in het buitenland

5 Duurzame masters in het buitenland

Wil je doorstuderen na je bachelor om je te specialiseren in duurzaamheid en milieu? Wat dacht je van milieuwetenschappen studeren op masterniveau in Australië of van een master studie Duurzaam Ondernemen in Engeland of Amerika? In het buitenland kun je diverse interessante masteropleidingen volgen die een link hebben met duurzaamheid. Bekijk de 5 duurzame masters in het buitenland hier en neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie!

1. Master of Green Economy aan Bournemouth University in Bournemouth, Engeland

Loop jij helemaal warm voor groene energie, windmolens, zonnepanelen en elektrische auto’s? Dan is deze studie echt iets voor jou! De overgang naar een groene, milieuvriendelijke economie vormt een belangrijke uitdaging voor de samenleving. Tijdens deze studie leer je alles over wetenschappelijk inzicht waarmee deze overgang kan worden gerealiseerd. Vanuit milieuoverwegingen is dit een Distance Learning opleiding die je vanuit de hele wereld kunt volgen!
Duur van de opleiding: 1 jaar
Collegegeld: ca. 5.000 GBP per jaar*

2. Master of Environmental Management aan University of the West of England in Bristol, Engeland

Studeren op de groene campus van UWE Bristol in Engeland - KILROY
Houdt klimaatverandering, luchtvervuiling, biodiversiteit, en voedsel- en waterveiligheid je bezig? Wil jij je specialiseren als adviseur of projectleider milieu en duurzaamheid en na je studie werken bij een belangrijke milieuorganisatie of NGO die zich bezig houdt met natuur en milieu? De MSc Environmental Management van UWE Bristol is een geweldige kans om een professionele opleiding te volgen die aansluit bij jouw interesse en ambitie.
Duur van de opleiding: 1 jaar
Collegegeld: ca. 6.500 GBP per jaar*

3. Master of Global Leadership and Sustainable Development aan Hawaii Pacific University in Honolulu, Hawaii, Amerika

Studeren aan HPU op Hawaii is wel heel bijzonder - KILROY
Oké, je moet er wel helemaal voor naar de andere kant van de wereld vliegen, dat is niet echt heel duurzaam. Maar aloha! Dan zit je wel op Hawaii en dat is toch wel heel erg tof! Tijdens deze studie onderzoek je de onderliggende oorzaken van wereldwijde ecologische, economische en sociale problemen en ga je op zoek naar duurzame oplossingen voor de huidige en toekomstige generaties.
Duur van de opleiding: 2 jaar 
Collegegeld: ca. 15.570 USD per jaar*

4. Master of Sustainability aan The University of Sydney in Sydney, Australië

Er zijn zoveel redenen om te kiezen voor een studie aan The University of Sydney in Australië - KILROY
Naast het feit dat Sydney een van de beste studentensteden ter wereld is, zijn er nog zoveel meer redenen om te studeren in Sydney, Australië. En deze Master of Sustainability is er één van. Verbeter je carrièremogelijkheden op het gebied van milieuwetenschappen, en leer alles over onder andere energiebesparing, voedselveiligheid, volksgezondheid, duurzaamheidsbeleid, werken op projectbasis en analytisch denken.
Duur van de opleiding: 1,5 jaar
Collegegeld: ca. 38.200 AUD per jaar*

5. Master of Sustainable Practice aan RMIT University in Melbourne, Australië

RMIT University staat bekend om haar praktijkgerichte opleidingen en onderzoeken - KILROY
Samen met gelijkgestemde studenten en docenten ga je complexe duurzaamheidsvraagstukken onderzoeken. Je werkt samen aan projecten op het gebied van onder andere watermanagement, infrastructuur en milieu, energiebesparing, voedselveiligheid en afvalbeheer, en verbetert je communicatie-, onderzoeks-, managementvaardigheden. En het leuke is; Melbourne staat tweede op de lijst van beste studentensteden ter wereld 2015!
Duur van de opleiding: 2 jaar
Collegegeld: ca. 33.600 AUD per jaar*

Lijkt het je tof om een van deze duurzame opleidingen te doen? Neem dan snel contact op met de studieadviseurs van KILROY! We helpen je graag aan informatie over deze studies en met je aanmelding bij de buitenlandse universiteit. En natuurlijk kun je ook voor een heleboel andere studies in het buitenland bij ons terecht.

Wil jij een duurzame studie volgen in het buitenland?
Neem contact op

*Bedragen zijn exclusief huisvesting en overige kosten

Lees ook
Contact