Ervaringen van Caroline aan University of New South Wales in Australië

Ervaringen van Caroline aan University of New South Wales in Australië

Caroline volgt een Bachelor of Media aan University of New South Wales (UNSW) in Sydney, Australië en vertelt je alles over haar studie ervaringen en het studentenleven Down Under.

Ik heb altijd al van optreden gehouden en dit was de enige universiteit in Sydney waar ik een media opleiding kon volgen in combinatie met theatervakken. Ik doe een Bachelor of Media aan de faculteit Arts and Social Sciences van UNSW met een major communicatie en journalistiek en een minor theater en podiumkunsten. Met de minor hoop ik mijn droom waar te maken om actrice of tv-presentatrice te worden.

Studie in Australië

Ik was 25 jaar toen ik terugkeerde naar Australië voor mijn studie. Als twintigjarige had ik er als backpacker rondgereisd en was ik verliefd geworden op het land. Australiërs hebben een sociale en actieve levensstijl die me aanspreekt. Een andere reden waarom ik voor UNSW in Sydney koos, is omdat het dicht bij het strand ligt. Bovendien is Sydney een bruisende stad waar veel topmensen werkzaam zijn in de journalistiek en het theater. Een perfecte plek dus om een goed netwerk op te bouwen.

Stage in Australië

Een van de hoogtepunten tijdens mijn studie aan UNSW was dan ook mijn stage op de afdeling Publiciteit van de uitgeverij Random House. Een geweldige ervaring waarvan ik veel heb geleerd, van het schrijven van een goed persbericht tot het updaten van hun website en database met mediacontacten. 

Meer lezen over de ervaringen van Caroline aan UNSW?
Lees meer
Meer informatie over studeren aan deze universiteit?
Neem contact op
Lees ook
Contact