Ervaringen van Kirsten aan University of Greenwich in Engeland

Ervaringen van Kirsten aan University of Greenwich in Engeland

De Nederlandse studente Kirsten heeft via KILROY een masteropleiding PR en Communicatie gedaan aan University of Greenwich in Engeland en vertelt over haar ervaringen in het buitenland.

Mijn liefde voor Engeland was er dankzij de BBC altijd al, maar op mijn twaalfde werd ik echt verliefd op Londen. Samen met mijn vader bezocht ik voor het eerst Londen en toevallig ook het stadsgedeelte Greenwich. Ik kan me de eekhoorntjes, het park, die gigantische boot (The Cutty Sark) en ook de Greenwich Meantime meridiaan goed herinneren en wilde er altijd nog een keer terugkomen. 

Toen ik besloot na mijn bachelor een eenjarige masteropleiding te gaan doen, specifiek in PR en Communicatie, viel alles op zijn plek. Per toeval liep ik de Master in PR tegen het lijf die mij terug naar Greenwich, Londen zou brengen. Uiteindelijk, na veel geregel en met hulp van KILROY, vertrok ik begin september 2014, op mijn Hollandse fiets richting Londen.

Eerste impressie van de opleiding

In de eerste week van de opleiding leerde ik mensen kennen uit verschillende landen, waaronder mijn vriendinnen Ku’ulei en Olga. De klas bestond uit mensen uit Pakistan, Amerika, Rusland, Mauritius, Nigeria, China (Hong Kong), Polen en Engeland. Het is dan ook duidelijk dat de University of Greenwich een internationale universiteit is. Omdat de studie enkel een jaar duurt, hadden we maar een korte introductie en zijn we al gauw aan de lessen begonnen.

Kirsten (links) met studiegenoten in Engeland
Kirsten (links) met studiegenoten Olga en Ku’ulei in Engeland

Meer weten over de ervaringen van Kirsten?
Lees het hele verhaal
Meer informatie over University of Greenwich?
Neem contact op
Lees ook
Contact