Coventry University universiteit van het jaar 2015

Coventry University universiteit van het jaar 2015

De Engelse universiteiten Bournemouth University, Coventry University, University of Portsmouth en University of the West of England zijn winnaar van een Times Higher Education (THE) Award 2015, ook wel bekend als de Oscars van het hoger onderwijs.

De prestigieuze prijzen van THE Awards 2015 werden op 26 november 2015 in Londen uitgereikt aan verschillende universiteiten in Engeland. KILROY werkt samen met de vier onderstaande winnaars en helpt je als je wilt studeren aan deze onderwijsinstellingen.

Coventry University

Coventry University is uitgeroepen tot University of the Year. De universiteit biedt kwalitatief goed onderwijs en heeft een campus in Coventry en Londen waar je opleidingen op bachelor- en masterniveau kunt volgen in vele studierichtingen.

Volgens Times Higher Education onderscheidt de universiteit zich als een instelling die veel moeite doet om haar studenten te helpen slagen. De jury was onder de indruk van Coventry's prestaties in een breed scala aan activiteiten, zoals de oprichting van het Coventry University College.

Martine Bakker behaalde haar masterdiploma aan Coventry University in Engeland
Martine Bakker deed een Master in Communication, Culture and Media aan Coventry

Meer informatie over Coventry University?
Neem contact op

Bournemouth University

Bournemouth University ontving een award voor Outstanding Digital Innovation in Teaching or Research voor het ontwikkelen van software die zwaar gehandicapte leerlingen de mogelijkheid biedt om 3D-beelden te maken.

De universiteit biedt uitstekend en innovatief onderwijs op bachelor- en masterniveau. Bournemouth heeft het warmste klimaat van Engeland en is een populaire kustplaats in Zuidwest-Engeland met een strand van bijna 12 km lang op slechts 5 km van de campus. Lees ook de ervaringen van Marit aan Bournemouth University.

Het strand van Bournemouth in Zuidwest-Engeland
Studeren in Engeland is zo slecht nog niet - strand van Bournemouth

Meer informatie over Bournemouth University?
Neem contact op

University of Portsmouth

University of Portsmouth ontving een award voor Outstanding Employer Engagement Initiative. Het Forensic Innovation Centre van de universiteit heeft samen met Hampshire Police het eerste forensisch onderzoeksbureau van de politie op een universiteitscampus in Engeland geopend. "Dit nieuwe initiatief biedt voordelen voor beide partijen. Studenten kunnen op deze manier zeer relevante werkervaring opdoen", aldus de jury.

Portsmouth is een aantrekkelijke en levendige havenstad aan de prachtige Engelse zuidkust. University of Portsmouth heeft een ruime keuze aan goede opleidingen op bachelor- en masterniveau.

Portsmouth studenten
Internationale studenten aan University of Portsmouth 

Meer informatie over University of Portsmouth?
Neem contact op

University of the West of England

University of the West of England (UWE) ontving een award voor Outstanding International Student Strategy na de lancering van de innovatieve vacaturesite GradLink UK voor buitenlandse studenten. Indrukwekkende aantallen Engelse en internationale studenten en werkgevers maken gebruik deze gratis website.

UWE is gevestigd in Bristol en is een van de grootste universiteiten in Engeland. Er studeren ruim 30.000 studenten en 2.600 internationale studenten uit meer dan 140 landen. De universiteit besteedt veel aandacht aan de inzetbaarheid van haar studenten op de arbeidsmarkt en aan samenwerking met internationale bedrijven.

Studeren in Bristol, Engeland
Wat dacht je van een studie in Bristol, Engeland? 

Meer informatie over UWE?
Neem contact op
Meer informatie over studeren in Engeland?
Neem contact op
Lees ook
Contact