Universiteit van de maand – Thompson Rivers University

Universiteit van de maand – Thompson Rivers University

Wil jij in het buitenland studeren en houd je van avontuur en outdoor activiteiten? Dan is Thompson Rivers University (TRU) in het prachtige Canada de perfecte keuze voor jou! TRU is universiteit van de maand februari 2016 - bekijk hier de 10 redenen!

1. Internationaal erkende universiteit

TRU is een internationaal erkende universiteit met interessante studiemogelijkheden. Je kunt er bachelor- en masteropleidingen volgen of een of twee semesters vakken volgen in diverse uitdagende studierichtingen.
Studeren aan Thompson Rivers University in Canada

2. Goede begeleiding tijdens je studie

Als internationale student kun je gebruik maken van een groot aantal verschillende faciliteiten en services op de campus.

3. Perfect voor outdoor activiteiten

Het studentenleven in Kamloops, Canada is geweldig. Tijdens je studie kun je genieten van vele buitenactiviteiten, zoals klimmen, curling, golfen, ijshockey, mountainbiken, paardrijden, tennis en wandelen.
Outdoor klimmen tijdens je studie aan TRU in Canada

4. Vlakbij populaire skigebieden

Houd je van skiën en snowboarden? Met de auto ben je in 45 minuten in een aantal van Canada’s meest populaire skigebieden, zoals Sun Peaks!
Skiën tijdens je studie in wintersportgebied Sun Peaks, Canada

5. Er is leven naast je studie!

Je kunt lid worden van diverse studentenverenigingen, sportclubs en activiteitenprogramma's op de campus, zoals de Student Newspaper, de International Soccer Club en het International Student Activity Program.

6. Houd je van sport? Dan zit je hier zeker goed!

Sport is een belangrijk onderdeel van het Canadese onderwijs en de universiteit heeft dan ook een grote verscheidenheid aan sportmogelijkheden en sportteams. De campus ligt naast het Tournament Capital Centre, de grootste sportvoorziening van Kamloops, met onder andere een zwembad met Olympische afmetingen, een atletiekbaan en moderne en goed uitgeruste fitnessruimten.

7. Geweldige campus

De campus ligt op een geweldige locatie aan de rand van het centrum van de kleine, moderne en multiculturele stad Kamloops in de Canadese provincie Brits-Columbia.
Uitzicht op de TRU campus

8. Vrienden voor het leven van over de hele wereld

Je studeert in een internationale omgeving met studenten uit meer dan 85 landen en maakt zo vrienden voor het leven van over de hele wereld.
Vrienden voor het leven van over de hele wereld

9. Goede studentenhuisvesting

Je kunt kiezen uit comfortabele huisvestingsmogelijkheden op of buiten de campus.

10. Vancouver here I come

De geweldige stad Vancouver is slechts 45 minuten vliegen van Kamloops.
Vancouver city Canada

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden de juiste studie aan TRU, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wil je meer informatie over Thompson Rivers University?
Lees verder
Wil je studeren aan Thompson Rivers University?
Neem contact op
Lees ook
Contact