• mei23

  Ervaringen van Ingeborg aan Thompson Rivers University in Canada

  Ingeborg heeft voor haar minor een semester aan Thompson Rivers University (TRU) in Kamloops, Canada gestudeerd en vertelt over haar ervaringen in het buitenland. Kamloops ligt ongeveer drie uur ten noordoosten van Vancouver aan de Canadese westkust.

  Ik was ontzettend blij dat KILROY mij kon helpen, want een universiteit vinden in Canada die je aanneemt zonder dat jouw school uitwisselingen doet met die universiteit is erg lastig. Via KILROY kwam ik terecht bij TRU in Kamloops, en daar ben ik erg blij mee!

  Thompson Rivers University TRU is de ideale universiteit voor een internationale student! Naast het feit dat er ontzettend veel internationale studenten zijn vanuit de hele wereld, is er zelfs een speciaal programma voor internationale studenten. Zo kon ik... lees meer
 • mei19

  Eenjarige master in Engeland

  Wil jij na het behalen van een bachelordiploma doorstuderen en in één jaar je masteropleiding afronden? In Engeland is het mogelijk om te starten met een eenjarige master zonder een premaster te hoeven doen.

  Je kunt natuurlijk een masteropleiding in Nederland doen, maar waarom kies je niet voor een master in het buitenland? In Engeland kun je binn... lees meer
 • mei12

  Universiteit van de maand - University of South Australia

  Wil jij in het buitenland studeren en houd je van festivals, mooie stranden en goede wijn? Kies dan voor een studie aan University of South Australia (UniSA) in Adelaide, Australië en beleef de ervaring van je leven! UniSA is universiteit van de maand mei 2016 - lees hier waarom!

  Je studeert met ruim 6.000 andere int... lees meer
Contact