Eenjarige master in Engeland

Eenjarige master in Engeland

Wil jij na het behalen van een bachelordiploma doorstuderen en in één jaar je masteropleiding afronden? In Engeland is het mogelijk om te starten met een eenjarige master zonder een premaster te hoeven doen.

Je kunt natuurlijk een masteropleiding in Nederland doen, maar waarom kies je niet voor een master in het buitenland? In Engeland kun je binnen 12 maanden je master behalen, terwijl je er in Nederland vaak twee jaar over doet. Dit is ook mogelijk als je een hbo-bachelordiploma hebt en een master wilt doen. In Nederland moet je na je hbo-bachelor eerst een schakeljaar ofwel premaster doen, maar in Engeland hoeft dit niet en kun je direct starten met een eenjarige masteropleiding. De studieadviseurs van KILROY informeren je er graag over.

Studeren in London met KILROY

Meer informatie over 1-jarige masters in Engeland?
Neem contact op

Ervaringen van Nederlandse masterstudenten in Engeland

Het is niet alleen leuk om de verhalen te lezen van Nederlandse studenten die in Engeland hebben gestudeerd, het is ook informatief. KILROY heeft al diverse studenten op weg geholpen met hun eenjarige master in Engeland, zoals Marit van Asten en Kirsten Moorman. Marit heeft aan Bournemouth University gestudeerd en Kirsten aan University of Greenwich. Zij vertellen over hun ervaringen aan de Engelse universiteit en over het studentenleven in Engeland en hebben goede tips en adviezen.

Ervaringen van Marit in Engeland

Ervaringen van Marit in Engeland
Marit heeft een 1-jarige masteropleiding in Business Administration gedaan aan Bournemouth University in Engeland en vertelt over haar ervaringen.
Marit vertelt

Ervaringen van Kirsten in Engeland

Ervaringen van Kirsten in Engeland
Kirsten heeft een 1-jarige masteropleiding in Public Relations and Corporate Communications aan University of Greenwich gedaan en vertelt over haar ervaringen.
Kirsten vertelt

Bijzondere eenjarige masters in Engeland

Wil jij je specialiseren in duurzaamheid en milieu? Kies dan voor een master studie Duurzaam Ondernemen in Engeland. Of is computeranimatie jouw grote passie? Wat dacht je dan van deze toffe masteropleiding 3D Computer Animation aan Bournemouth University in Engeland?

University of the West of England in Bristol heeft een groot aanbod aan conversion masters, ook wel career change masters genoemd. Dit zijn masteropleidingen die voor studenten met een bachelordiploma toegankelijk zijn, ongeacht de studierichting van je vooropleiding. Je kunt kiezen uit verschillende richtingen zoals marketing, media, rechten en IT. 

Meer informatie over deze 1-jarige masters?
Neem contact op

Studielening voor master in Engeland

Studielening voor master in Engeland
Ga jij een masteropleiding doen aan een universiteit in Engeland? Check dan de nieuwe studielening van de Engelse overheid. Zeker de moeite waard!
Lees meer

Voordelen van een masteropleiding in Engeland

Ieder jaar studeren er duizenden internationale studenten in Engeland. De studiekeuze is groot en varieert van opleidingen in de studierichtingen architectuur, bedrijfseconomie, communicatie, gezondheidswetenschappen, rechten tot media, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen. Als Nederlandse student biedt het behalen van een master in Engeland de volgende voordelen:

  • Je verbetert je Engelse taalkennis en -vaardigheid.
  • Je bouwt een internationaal netwerk op.
  • Je vergroot je internationale carrièrekansen.
  • Je onderscheidt je van concurrenten op de arbeidsmarkt.
  • Je verdiept en/of verbreedt je kennis.
  • Je leert jezelf beter kennen.
  • Je doet nieuwe ervaringen op.
  • Je maakt vrienden voor het leven van over de hele wereld.
Meer informatie over studeren in Engeland?
Lees meer

Studiekeuze advies

Studiekeuze advies
KILROY biedt begeleiding bij het vinden de juiste studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.
Maak een afspraak Over onze service
Wil jij een eenjarige master in Engeland doen?
Neem contact op
Lees ook
Contact