Fantastische studiebeurs van Macquarie University in Sydney, Australië

Fantastische studiebeurs van Macquarie University in Sydney, Australië

Wil je studeren, maar weet je nog niet wat? Lijkt een periode in het buitenland je geweldig, maar weet je nog niet waar? Dan is een study abroad programma aan Macquarie University in de bruisende wereldstad Sydney zeker iets voor jou! Je kunt dan een semester in Australië studeren waarbij je zelf je vakken kiest en maakt kans op een Student representative scholarship ter waarde van 1.000 AUD, een Samsung Tablet en GoPro camera.

Student representative scholarship

Ben jij gemotiveerd om het avontuur aan te gaan en vind je het leuk om andere studenten te vertellen over jouw studie in het buitenland? Wanneer je je aanmeldt voor een study abroad semester aan Macquarie University, maak je kans op een Student representative scholarship ter waarde van 1.000 Australische dollar, een Samsung Tablet en GoPro camera waarmee je gaat bloggen en vloggen over al jouw studie-ervaringen Down Under. Tijdens je study abroad semester kun je dan gebruik maken van:

  • Communicatietrainingen zoals; schrijven voor het web, schrijven voor social media en presenteren voor de camera.
  • De kennis en ervaring van deskundigen van de Macquarie Careers Service, Alumni Relations en marketingafdelingen.
  • Een vermelding in de Macquarie nieuwsbrief The Globe.
  • Deelname aan professionele fotoshoots.

Neem contact op met KILROY voor meer informatie over de Student representative scholarship. Onze studieadviseurs begeleiden je bij het vinden van een studie, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij Macquarie University.

Maak kans op een toffe studiebeurs van Macquarie University in Sydney

Study abroad

Study abroad is een fantastische manier om uit te zoeken welke studiekeuze je wilt maken na de middelbare school of om invulling te geven aan de minor van je studie in Nederland. Je studeert dan een of twee semesters aan Macquarie University en kunt daarbij zelf je vakkenpakket samenstellen. Meestal volg je vier vakken naar keuze per semester. Naast studeren, kun je natuurlijk ook genieten van het geweldige studentenleven in Sydney en Australië. Want je gaat natuurlijk niet alleen voor je studie naar de andere kant van de wereld!

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de studiemogelijkheden aan Macquarie University.

Ontvang 1.000 AUD, een Samsung Tablet en GoPro camera en blog over jouw ervaringen in Sydney

Aanmelden voor de studiebeurs

Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor deze geweldige studiebeurs van Macquarie University, je wordt ten slotte niet zomaar ambassadeur van het study abroad programma!

  • Om deel te nemen aan het study abroad programma dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma of hbo-propedeuse. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen.
  • Ook moet je een goede kennis van de Engelse taal te hebben. Als je op eindexamen havo of vwo een 7 hebt gehaald voor Engels dan hoef je geen taaltest te doen. Voldoe je hier niet aan, dan moet je een Engelse taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn de TOEFL en de IELTS.
  • Om in aanmerking te komen voor de Student representative scholarship moet je van plan zijn om zonder uitstel een study abroad programma te volgen aan Macquarie University en mag je geen andere financiële bijdrage van de universiteit of haar partners ontvangen. Kandidaten worden geïnterviewd via Skype.

Maak gratis een afspraak met onze studieadviseurs om je aan te melden voor een study abroad programma en de Student representative scholarship van Macquarie University.

Wil jij in aanmerking komen voor deze studiebeurs?
Maak een afspraak
Lees ook
Contact