Universiteit van de maand – Bournemouth University

Universiteit van de maand – Bournemouth University

Wil jij in het buitenland studeren, je Engels verbeteren en genieten van prachtige stranden, maar niet naar de andere kant van de wereld? Aan Bournemouth University (BU) in Zuid-Engeland hebben al meerdere studenten een toptijd gehad. BU is universiteit van de maand juni 2016 - lees hier waarom!

Je studeert aan moderne universiteit en hebt goede carrièrekansen

BU is een moderne Engelse universiteit met uitstekend en innovatief onderwijs op bachelor- en masterniveau en interessante stagemogelijkheden. Alumni van deze universiteit hebben goede carrièrekansen en vinden gemakkelijk een baan.

Meer informatie over Bournemouth University?
Bournemouth University

Je kunt kiezen uit uitstekende bachelor- of masteropleidingen

BU biedt uitstekende opleidingen op bachelor- en masterniveau in diverse interessante studierichtingen, zoals bedrijfseconomie, computeranimatie, film en televisie, journalistiek, marketing, toerisme of vormgeving.

Meer informatie over de opleidingen aan BU?
Opleidingen

De universiteit biedt toffe media opleidingen

Zoek je een opleiding in de studierichting communicatie, computeranimatie, filmproductie, journalistiek, marketing of mediaproductie? Dan is de Media School van BU een goede keuze. Alumni werkten aan animaties voor The Lord of the Rings, Gladiator, Star Wars, Madagascar en King Kong.

Bournemouth University biedt toffe media opleidingen zoals een Master 3D Computer Animation

Wat dacht je van deze toffe studie aan BU?
Master 3D Computer Animation

Je kunt je master in 1 jaar afronden

Wil jij na het behalen van een bachelordiploma doorstuderen en in één jaar je masteropleiding afronden? Aan BU is het mogelijk om te starten met een eenjarige master zonder een premaster te hoeven doen.

Meer informatie over eenjarige masters in Engeland?
1-jarige masters

Je kunt genieten van de prachtige stranden

Wil jij een beetje vakantiegevoel tijdens je studentenleven in Engeland? Bournemouth is een populaire kustplaats aan de prachtige Engelse zuidkust met een strand van bijna 12 km lang en het warmste klimaat van Engeland.

Het strand van Bournemouth aan de Engelse zuidkust

Meer informatie over het studentenleven in Bournemouth?
Studentenleven

Je woont op of vlakbij de campus

BU heeft twee campussen en biedt gegarandeerd huisvesting aan eerstejaars studenten en masterstudenten. De Lansdowne Campus is gevestigd in het centrum van de stad en de Talbot Campus ligt op ongeveer 3 km van het centrum.

Je hebt toegang tot uitstekende faciliteiten, zoals een zeer grote collectie e-tijdschriften en e-boeken in de universiteitsbibliotheek. De Students' Union heeft 100 verschillende clubs en verenigingen waar je je bij kunt aansluiten en als internationale student kun je gratis Engelse taalles krijgen.

Meer informatie over de campus en huisvesting?
Campus en huisvesting

Ervaringen van studenten aan BU

Ervaringen van studenten aan BU
Marit heeft een 1-jarige MBA gedaan aan BU en had een topjaar. Charlotta is eind 2014 begonnen met een Bachelor of Arts in PR en is door deze ervaring enorm gegroeid op persoonlijk en professioneel vlak.
Lees de verhalen

Studielening voor master in Engeland

Studielening voor master in Engeland
Ben jij van plan om een masteropleiding te doen aan Bournemouth University in Engeland? Check dan de nieuwe studielening van de Engelse overheid. Zeker de moeite waard!
Lees meer

Aanmelden voor een studie aan BU

Aanmelden voor een studie aan BU
KILROY biedt begeleiding bij het vinden de juiste studie aan Bournemouth University, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.
Over onze service Meld je aan
Wil je studeren aan Bournemouth University?
Neem contact op

Bournemouthpier
Jurassic Coastline Durdle Door vlakbij Bournemouth

Lees ook
Contact