Ervaringen van Kirsten na haar studie in het buitenland

Ervaringen van Kirsten na haar studie in het buitenland

In september 2014 begon Kirsten aan een 1-jarige master aan University of Greenwich in Londen, Engeland. Bijna twee jaar later en een diploma op zak vertelt ze over haar loopbaan na de studie in het buitenland.

Twee jaar later…

Ik heb half juli 2016 eindelijk mijn afstudeerceremonie gehad, zie de foto’s hieronder, woon nog steeds in Londen en werk hier ook. Het was een lange zoektocht, maar ik heb uiteindelijk een baan gevonden bij een tech software bedrijf genaamd ICSA Software International. Ik werk hier voor de merken www.BoardPad.com en www.BlueprintOneWorld.com. Beide zijn producten met een internationaal klantenbestand, waaronder oer-Hollandse merken zoals ING en Heineken.

Mijn rol is heel breed. Ik doe productcommunicatie, schrijf blogs, social media posts, werk mee aan campagnes en regel de interne communicatie samen met het marketing team. Ik ben heel erg blij aangezien het geen stressvol werk is en ik er superveel leuke mensen heb leren kennen. Gisteravond nog tot 1 uur ‘s morgens Karaoke gedaan in Soho met collega's om maar even een impressie te geven van de cultuur.

Foto's van Kirsten aan University of Greenwich in Engeland

Meer weten over de studie ervaringen van Kirsten in Engeland?
Lees het hele verhaal
Meer informatie over University of Greenwich?
Neem contact op
Lees ook
Contact