Universiteit van de maand - La Trobe University

Universiteit van de maand - La Trobe University

Als je in het buitenland wilt studeren, dan is Melbourne in Australië een goede keuze! Het is een van de beste studentenstad ter wereld, de inwoners zijn supervriendelijk en er zijn een aantal uitstekende universiteiten gevestigd. Een van die universiteiten is La Trobe University. We geven je zeven goede redenen om te kiezen voor een studie aan de universiteit van de maand juli 2016.

1. Prachtige universiteitscampus

De Bundoora campus ofwel Melbourne campus is de grootste universiteitscampus van La Trobe University. De campus is ruim opgezet en ligt in een prachtige, groene omgeving net buiten Melbourne. Er is een goede busverbinding met het stadscentrum, maar je hoeft eigenlijk de campus niet af om je te vermaken. Op de campus zijn prima sportfaciliteiten, studentenkamers, pubs en andere faciliteiten voor een prettig studentenleven.
La Trobe University Melbourne campus
De Bundoora campus van La Trobe met op de achtergrond het stadscentrum van Melbourne

2. Sterk in Arts en Humanities

La Trobe University staat vermeld in diverse jaarlijkse internationale ranglijsten. De universiteit behoort tot de tien beste universiteiten in heel Australië voor studies in Arts en Humanities volgens de Times Higher Education World University Subject Rankings 2014-2015.

3. Uitstekend onderwijs in samenwerking met het bedrijfsleven

Het Franse motto "Qui cherche trouve" (Whoever seeks shall find) is een moderne versie van het motto van La Trobe University. De universiteit staat bekend om haar uitstekende onderwijs- en onderzoeksprestaties en de opleidingen worden ontwikkeld in samenwerking met het bedrijfsleven.
Whoever seeks shall find
La Trobe University biedt uitstekend onderwijs

4. Leuke studentenactiviteiten

De universiteit heeft een breed aanbod aan ondersteunende diensten speciaal voor internationale studenten en organiseert veel leuke studentenactiviteiten; van surfen, skiën en kamperen, barbecues, feesten en optredens tot een bezoek aan de Great Ocean Road. 
Great Ocean Road, Australië
Great Ocean Road en de Twaalf Apostelen

5. Top studentenstad

Melbourne wordt gezien als een van de beste studentensteden en meest leefbare steden ter wereld en staat bekend om het gevarieerde aanbod aan food- en internationale festivals, sportevenementen, goeie koffie, leuke straatjes en om de relaxte levensstijl.
De campus van La Trobe ligt in een prachtige, groene omgeving net buiten Melbourne
De campus van La Trobe ligt in een prachtige, groene omgeving net buiten Melbourne

6. Goede studentenhuisvesting

Ben je op zoek naar een kamer voor tijdens je studie in Melbourne? Geen probleem! La Trobe biedt een breed scala aan huisvestingsmogelijkheden en kan je helpen met het vinden van woonruimte op of buiten de campus.

7. Bruisend campusleven

Een ding is zeker – je zult je niet vervelen in je vrije tijd. La Trobe kent een bruisend campusleven en je kunt lid worden van vele studentenclubs en -verenigingen.
Het studentenleven aan La Trobe University is geweldig
Het studentenleven aan La Trobe University is geweldig

Studiekeuze advies

Studiekeuze advies
KILROY begeleidt je bij het vinden van de juiste studie aan La Trobe University, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Meld je aan!
Maak een afspraak Hoe KILROY je helpt
Wil jij studeren aan La Trobe University?
Neem contact op
Lees ook
Contact