• sep29

  25% Korting op het collegegeld van je studie

  Geniet van je studententijd en ga in het buitenland studeren aan University of South Australia in Adelaide, Australië. Met de International Merit Scholarship van deze Australische universiteit ontvang je 25% korting op het collegegeld van je studie!

  International Merit Scholarship University of South Australia (UniSA) biedt deze interessante studiebeurs aan internationale studenten die een volledige bachelor of masteropleiding gaan doen aan een van de onderstaande faculteiten van UniSA:

  UniSa Business School Education, Arts and Social Sciences Health Sciences Information Technology, Engineering and the Environment Bij je aanmelding voor een studie aan een van deze faculteiten beoordeeld de universiteit automatisch of je in aanmerking komt voor een International Merit Scholarship.

  V... lees meer
 • sep17

  Toffe opleiding in het buitenland: Master Wildlife Filmmaking

  Ben jij een enorme liefhebber van natuurdocumentaires en wil je filmmaker worden? Raak jij helemaal gefascineerd door adembenemende close ups van prachtige wilde dieren en hun spectaculaire leefomgeving en wil jij the next David Attenborough of Freek Vonk worden? Doe dan deze toffe masteroplei... lees meer
 • sep15

  Nederlandse studenten in het buitenland

  Hoeveel Nederlandse studenten doen een studie of stage in het buitenland? En naar welke stad of welk land gaan zij dan het liefst en waarom?

  Een op de vijf hbo-studenten naar buitenland Ruim 22 procent van de Nederlandse studenten in het hoger beroepsonderwijs (hbo) doet ervaring op in het buitenland tijdens hun opleiding. Da... lees meer
 • sep15

  Universiteit van de maand – The University of Sydney

  Houd je van een bruisend stadsleven en wil je in het buitenland studeren? Kies dan voor een studie aan The University of Sydney in Australië! De universiteit van de maand september 2016 ligt in het centrum van de geweldige stad Sydney en wij geven je zes goede redenen om er te gaan studeren!

  1. Je stude... lees meer
Contact