Toffe opleiding in het buitenland: Master Wildlife Filmmaking

Toffe opleiding in het buitenland: Master Wildlife Filmmaking

Ben jij een enorme liefhebber van natuurdocumentaires en wil je filmmaker worden? Raak jij helemaal gefascineerd door adembenemende close ups van prachtige wilde dieren en hun spectaculaire leefomgeving en wil jij the next David Attenborough of Freek Vonk worden? Doe dan deze toffe masteropleiding aan University of the West of England in Engeland. De Master Wildlife Filmmaking is studie van de maand september 2016.

Is dit de juiste studie voor mij?

Ben jij geïnteresseerd in natuur en wildlife en zoek je een masterstudie in de studierichting filmmaking in een geweldige studentenstad het buitenland? Dan is de Master Wildlife Filmmaking aan de School of Film and Journalism van University of the West of England (UWE Bristol) in Bristol, Engeland de juiste studie voor jou! Tijdens deze masteropleiding leer je alles over film maken, scenario schrijven, regie, techniek, productie management en het uitwerken en pitchen van ideeën.

Masteropleiding Wildlife Filmmaking

De Master of Arts (MA) Wildlife Filmmaking is een populaire studie waarbij je leert hoe je kwalitatief sterke programma’s produceert en de aandacht van het publiek trekt met mooie, verrassende verhalen en beelden. De masteropleiding is ontwikkeld in samenwerking met BBC Natural History Unit (NHU), bekend van prachtige natuurdocumentaireseries zoals The Blue Planet en Planet Earth, wat je de geweldige mogelijkheid biedt om te netwerken met professionele wildlife filmmakers en bijvoorbeeld lezingen en filmfestivals bij te wonen. Alumni van deze opleiding werken voor onder andere de BBC, Icon Films, Discovery, Tigress en andere top productiemaatschappijen wereldwijd.

Start en duur van de studie

De studie start in september en duurt één jaar. Wil jij je aanmelden voor deze opleiding? Maak dan snel een gratis afspraak met één van onze studieadviseurs.

Kosten en financiering

Het collegegeld voor Nederlandse studenten is ca. 8.240 GBP per jaar. Op onze pagina Kosten en Financiering lees je meer over de mogelijkheden om je studie in het buitenland te financieren.

Studielening voor master in Engeland

De Engelse overheid heeft een regeling waarbij studenten een studielening kunnen afsluiten ter waarde van maximaal 10.000 GBP voor een masteropleiding in Engeland. Deze zogeheten postgraduate loans (PGL) zijn ook beschikbaar voor Nederlandse studenten die een master in Engeland willen doen. De lening is een goede bijdrage om de kosten van je studie in het buitenland te kunnen financieren. Bovendien is de terugbetalingsregeling zeer gunstig.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Master Wildlife Filmmaking? Neem dan contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie of maak direct een gratis afspraak. KILROY biedt begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit.

Meer informatie over deze toffe opleiding?
Neem contact op
Lees ook
Contact