Bezoek KILROY op De BuitenlandBeurs 2016

Bezoek KILROY op De BuitenlandBeurs 2016

Droom jij van een studie, stage, tussenjaar of (vrijwilligers)werk in het buitenland? Laat je dan op 25 en 26 november 2016 van 10:00 tot 16:00 uur informeren op de BuitenlandBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. De BuitenlandBeurs is hét evenement in Nederland op het gebied van studies, stages, vrijwilligerswerk, high school programs, werk en taalcursussen in het buitenland en KILROY is erbij!

Op de beurs vind je ruim negentig toonaangevende organisaties en universiteiten van over de hele wereld die je kunnen helpen met het waarmaken van je droom. Daarnaast zijn er informatieve lezingen over uiteenlopende onderwerpen en ervaringsverhalen van studenten.

KILROY op De BuitenlandBeurs - stand B61

Vorig jaar gaf KILROY al een presentatie over studeren in het buitenland op De BuitenlandBeurs. Dit jaar zijn we niet alleen aanwezig met een presentatie, maar ook met een informatiestand! Onze studieadviseurs informeren je tijdens de beursdagen met veel plezier over alle mogelijkheden op het gebied van studeren en stage lopen in het buitenland. Onze presentatie gaat dit keer over het invullen van je tussenjaar met een studie in het buitenland en vindt plaats op:

  • Vrijdag 25 november 10:15 - 10:45 uur Zaal 3
  • Zaterdag 26 november 11:00 - 11:30 uur Zaal 1 

Jij komt toch ook? Je vindt ons in standnummer B61.

Meer informatie en gratis inschrijven

Breng een bezoek aan De BuitenlandBeurs, maak kennis met onze studieadviseurs en laat je inspireren! Voor meer informatie en gratis inschrijven ga je naar www.buitenlandbeurs.nl

Inschrijven voor De BuitenlandBeurs 2016?
Schrijf je hier in
Contact