Change the future of health – Ga studeren aan Curtin University in Australië

Change the future of health – Ga studeren aan Curtin University in Australië

Ligt de zorg jou na aan het hart, zoek je een goede opleiding en ben je bereid hiervoor naar het buitenland te vertrekken? Wil jij de kwaliteit van de gezondheidszorg verbeteren en echt verschil maken in het leven van mensen – in Nederland en wereldwijd? Maak dan nu dat verschil en volg een opleiding aan Curtin University in Perth, Australië.

Health Sciences

De Health Sciences faculteit van Curtin University leidt meer zorgmedewerkers op dan alle andere universiteiten in heel Western Australia. Dit houdt ook in dat je tijdens je studie toegang hebt tot heel veel kennis en middelen op het gebied van gezondheidszorg.

De zorgopleidingen aan Curtin bieden goede scholing waarbij je veel leerzame praktijkervaring opdoet tijdens workshops en stages. Op deze manier doe je alvast waardevolle werkervaring op in de gezondheidszorg, zoals bij ziekenhuizen, huisartspraktijken, particuliere klinieken of de spoedeisende hulp.

De faculteit biedt opleidingen in vele studierichtingen, van biomedische wetenschappen, verpleegkunde, ergotherapie, maatschappelijk werk, fysiotherapie en bewegingswetenschappen tot psychologie en logopedie. Hieronder belichten we enkele van deze studierichtingen. Wil je meer informatie? De studieadviseurs van KILROY informeren je gratis en helpen je graag met je studiekeuze.

Neem contact op voor meer info

Biomedische wetenschappen

Ligt jouw interesse bij de cellen van het menselijk lichaam, de oorzaak van ziekten en zoek je een studie in de biomedische wetenschappen? De School of Biomedical Sciences staat bekend om haar uitstekende, innovatieve onderwijs en onderzoek. Het biedt de enige door het AIMS geaccrediteerde opleiding Klinische chemie (laboratoriumgeneeskunde) en de enige opleiding Mondzorgkunde in Western Australia. Verder kun je er bijvoorbeeld moleculaire genetica en biotechnologie (1e plaats voor studententevredenheid onder de ATN universiteiten) studeren en heb je toegang tot state-of-the-art faciliteiten.

Ergotherapie en maatschappelijk werk

Wil je een studie doen op het gebied van maatschappelijk werk (social work) of ergotherapie (occupational therapy)? Curtin biedt internationaal erkende opleidingen op verschillende studieniveaus en is de grootse aanbieder van ergotherapie opleidingen in Australië. De recentelijk gerenoveerde faculteitsgebouwen bieden de nieuwste onderwijsmiddelen en faciliteiten ondersteund door innovatieve technologie.

Neem een kijkje bij de School Of Occupational Therapy & Social Work via de Google Maps virtual tour.

Fysiotherapie en bewegingswetenschappen

Raak jij gefascineerd door het menselijk bewegen en wil jij fysiotherapie of bewegingswetenschappen studeren in een omgeving met excellente, internationale studenten, uitstekende faciliteiten en les krijgen van enthousiaste, deskundige docenten? De School of Physiotherapy and Exercise Science is een van de oudste scholen binnen de faculteit Health Sciences en heeft de afgelopen 60 jaar internationaal een zeer goede reputatie opgebouwd. Je kunt kiezen uit een reeks interessante vakken en specialisaties waaronder sportfysiotherapie en manuele therapie.

Neem een kijkje in de labs van de School of Physiotherapy and Exercise Science via de Google Maps virtual tour.

Psychologie, logopedie en volksgezondheid

Ook (toegepaste) psychologie of logopedie studeren is mogelijk op de Bentley campus en Curtin’s psychologie onderzoek is formeel beoordeeld als "Above World Standard" in de Excellence in Research for Australia 2015 (ERA).

De School of Public Health is de grootste van de acht scholen binnen de faculteit Health Science en hier wordt onderzoek van wereldklasse uitgevoerd, verspreid over de drie hoofdthema’s; health promotion and disease prevention, occupation and the environment, en health systems and health economics.

Meer informatie en aanmelden

Wil jij meer informatie over Curtin University? Klik op de onderstaande links en lees alles over de universiteit, de opleidingen, het studentenleven in Perth, de campus, hoe en wanneer je je kunt aanmelden en over ervaringen van andere internationale studenten die er gestudeerd hebben.

KILROY biedt begeleiding bij het vinden van een studie aan Curtin University, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Maak een gratis afspraak
Lees ook
Contact