Toffe opleiding in het buitenland: Study Abroad aan UC San Diego

Toffe opleiding in het buitenland: Study Abroad aan UC San Diego

Californië, La Jolla, Mexico, zon, zee, strand en een geweldig studentenleven, als je gaat studeren aan University of California - San Diego in Amerika krijg je dit er allemaal bij. Doe een study abroad programma aan ‘the best surf school in America’, schrijf je in voor jouw favoriete vakken en verbeter je Engels.

Is dit de juiste studie voor mij?

Het study abroad programma van University of California San Diego is ideaal als je een korte periode in Amerika wilt studeren aan een top universiteit en naast uitstekend onderwijs wilt genieten van het geweldige leven in Zuid-Californië. UCSD is gevestigd in La Jolla vlakbij San Diego en Pacific Beach, wat ideaal is als je van surfen houdt.

Meer informatie over UCSD

De prachtige Geisel Library op de campus van UCSD

Study abroad aan University of California San Diego

Je studeert samen met Amerikaanse en andere internationale studenten, krijgt les in het Engels van professionele docenten en kunt kiezen uit vakken in diverse studierichtingen op bachelor- of masterniveau. De universiteit werkt met ´quarters´ van 3 maanden die starten in maart, juni, september en december. Als study abroad student kun je zelf kiezen welk quarter je wilt starten en hoeveel quarters je aan UCSD wilt studeren.

Meer informatie over de opleidingen

Kajakken samen met andere internationale studenten

Campus en huisvesting

Het studentenleven op de campus is geweldig en als je huisvesting zoekt, is er buiten de campus altijd woonruimte die aansluit bij jouw wensen. Afhankelijk van de vakken die je kiest studeer je overdag of ’s avonds en op zaterdagen op de hoofdcampus van UCSD of op de campus van UCSD Extension op 3 km van de hoofdcampus.

Meer informatie over de campus

Ga studeren aan 'the best surf school in America'

Meer informatie en aanmelden

Het collegegeld is ca. 7.800 USD per quarter voor 3 vakken. Wil je meer weten over het study abroad programma aan UCSD of je aanmelden? De studieadviseurs van KILROY helpen je met het vinden van de juiste vakken, met je aanmelding en de praktische voorbereiding voor je studie in Amerika.

Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact