Ontdek de ondernemer in jezelf – Ga studeren aan QUT in Brisbane, Australië

Ontdek de ondernemer in jezelf – Ga studeren aan QUT in Brisbane, Australië

Droom jij ervan om ooit je eigen onderneming te starten? Loop jij over van innovatieve ideeën om een startup te beginnen, maar mis je nog enkele vaardigheden voor een succesvolle lancering? Een studie aan Queensland University of Technology (QUT) in Brisbane, Australië helpt je op weg.

QUT biedt uitstekend universitair onderwijs met een goede balans tussen theorie en praktijk en is een van de meest toonaangevende universiteiten op het gebied van business studies en ondernemerschap. De universiteit werkt nauw samen met andere prestigieuze universiteiten wereldwijd, zoals het Massachusetts Institute of Technology (MIT) in de Verenigde Staten. Samen organiseren zij in maart 2017 een Global Entrepreneurship Bootcamp in Brisbane.

Meer informatie over QUT

QUT Business School

Wil jij jouw ondernemersvaardigheden verbeteren? Aan de QUT Business School kun je losse vakken volgen gericht op het ondernemerschap tijdens een study abroad semester, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een volledige Bachelor of Business (Management) doen.

Lees meer over QUT opleidingen

QUT’s bijnaam is: 'A University for the Real World" vanwege de nauwe banden met de samenleving en het bedrijfsleven

QUT heeft zoveel te bieden

Dat QUT internationaal een toonaangevende leider is op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar ondernemerschap, innovatie en kleine bedrijven bewijst het Australian Centre for Entrepreneurship Research (ACE) van QUT. En of je al langere tijd student bent aan QUT of net bent begonnen met je studie, iedereen met interesse in ondernemerschap en innovatie is welkom bij de QUT Starters. Dit is een vereniging die gerund wordt door studenten en de ondernemer in jou ondersteuning biedt door middel van het organiseren van workshops en (netwerk)evenementen in samenwerking met lokale startups en bedrijven. Ook kun je gratis deelnemen aan modules van het Business Advantage Program.

Studentenleven in Brisbane, Australië

Als je gaat studeren in het buitenland, wil je natuurlijk ook iets van de stad en het land zien. Brisbane is hiervoor de perfecte studiebestemming.

Lees meer over het studentenleven in Brisbane
Meer informatie of aanmelden aan QUT?
Neem contact op
Lees ook
Contact