Top 20 beste studentensteden ter wereld 2017

Top 20 beste studentensteden ter wereld 2017

Wil je in het buitenland studeren, maar kan je niet beslissen waar? Bekijk dan de lijst met 's werelds beste studentensteden 2017!

De ranglijst van QS bestaat uit steden in Australië, Azië, Europa en Noord-Amerika en is gebaseerd op 14 criteria in 6 categorieën, waaronder; University Rankings, Student Mix, Desirability, Affordability, Employer Activity en Student View.

Beste 20 studentensteden wereldwijd 2017:

 1. Montreal
 2. Paris
 3. London
 4. Seoul
 5. Melbourne
 6. Berlin
 7. Tokyo
 8. Boston
 9. München
 10. Vancouver
 11. Hong Kong
 12. Toronto
 13. Sydney
 14. Singapore
 15. Zürich
 16. Wien
 17. Kyoto-Osaka-Kobe
 18. Edinburgh
 19. New York
 20. Brisbane

KILROY werkt samen met universiteiten in de onderstaande 6 steden uit deze top 20. In totaal werken we samen met ruim 55 hoger onderwijsinstellingen in 10 landen. Onze studieadviseurs helpen je met de aanmelding voor een semester, bachelor, master of associate degree in het buitenland en informeren je graag.

Meer informatie over studeren in het buitenland?
Neem contact op

Londen

De hoofdstad van Engeland biedt alles wat een wereldstad moeten bieden – en meer. Dit is een mekka voor studenten, want er gebeurt hier altijd wel iets. Concerten, musicals, festivals, winkels, restaurants en cafés uit alle hoeken van de wereld, en niet te vergeten het geweldige nachtleven maken van Londen de perfecte studentenstad. KILROY werkt in Londen samen met 4 universiteiten;

Studeren in Londen, Engeland met KILROY

Meer informatie over studeren in Londen?
Neem contact op

Melbourne

Melbourne is de tweede grootste stad in Australië en wordt vaak gezien als de culturele hoofdstad van het land. De stad ligt in de staat Victoria en is een zeer populair onder studenten. Melbourne heeft veel te bieden op het gebied van design, kunst en film en staat bekend om het bruisende nachtleven, de vele leuke restaurants en cafés, prachtige parken en stranden en het heerlijke klimaat. In Melbourne werkt KILROY samen met 4 universiteiten; 

Studeren in Melbourne, Australië met KILROY

Meer informatie over studeren in Melbourne?
Neem contact op

Sydney

Sydney is de grootste stad van Australië en een zeer populaire bestemming voor internationale studenten. De stad staat bekend om haar prachtige Opera House, de mooie haven en de fantastische stranden die op minder dan een half uur van het centrum liggen. De relaxte levensstijl van de Aussies in combinatie met het heerlijke klimaat maken van Sydney een aantrekkelijke studiebestemming. KILROY werkt samen met de volgende 5 universiteiten in Sydney;  

Studeren in Sydney, Australië met KILROY

Meer informatie over studeren in Sydney?
Neem contact op

Singapore

Hoogwaardige technologie, koloniale stijl, wolkenkrabbers, een vochtige, tropische hitte en kilometerslange winkelcentra. Uniek is het beste woord waarmee je Singapore kunt omschrijven. Steeds meer internationale studenten zijn geïnteresseerd in studeren in deze boeiende stad in Zuidoost-Azië. Wij werken samen met Curtin Singapore wat onderdeel is van Curtin University in Australië en studies biedt op bachelor- en masterniveau.

Studeren in Singapore met KILROY

Meer informatie over studeren in Singapore?
Neem contact op

New York

New York staat bekend als "The City That Never Sleeps". New York biedt zoveel om te ontdekken dat je het liefst geen tijd zou willen verspillen aan slapen. Je kunt 24 uur per dag shoppen, om 10 uur ‘s morgens nog naar een club gaan, genieten van gratis concerten in het Central Park en vanaf het Vrijheidsbeeld naar de skyline staren. New York City is met 8.5 miljoen inwoners de grootste stad in de VS en via KILROY kun je er studeren aan Berkeley College en New York Film Academy

Studeren in New York, Amerika met KILROY

Meer informatie over studeren in New York?
Neem contact op

Brisbane

Brisbane, de hoofdstad van Queensland en de derde grootste stad van Australië, wordt door de Aussies ook wel Brissie genoemd. Het is een relaxte stad aan de Australische oostkust met vriendelijke mensen en een warm, subtropisch klimaat. Met meer dan 260 zonnige dagen per jaar, ben je er min of meer verzekerd van een geweldig studentenleven! Het hele jaar door kun je lekker terrasjes pakken, barbecueën en outdoor activiteiten ondernemen. In Brisbane werken we samen met Queensland University of Technology en Griffith University.

Studeren in Brisbane, Australië met KILROY

Meer informatie over studeren in Brisbane?
Neem contact op
Lees ook
Contact