Ervaringen van Niclas tijdens zijn stage in Sydney, Australië

Ervaringen van Niclas tijdens zijn stage in Sydney, Australië

Niclas Bovall heeft vier maanden stage gelopen bij een bedrijf in de Australische stad Sydney. KILROY hielp hem met het vinden van zijn stageplek. Hij heeft heel veel goede herinneringen aan zijn stagetijd Down Under en vertelt hieronder over zijn ervaringen. 

IT stage in het buitenland

Ik heb System Science gestudeerd in Zweden en zocht een stage in het buitenland met focus op IT. KILROY hielp me in contact te komen met een bedrijf gevestigd in Sydney dat een stageplek had die paste bij mijn studie aan de universiteit.

Mijn belangrijkste taken waren het onderhouden en bijwerken van de website van het bedrijf. Verder deed ik ook zoekmachine optimalisatie en 3D-modellering werkzaamheden. Ik was erg blij met de inhoud van mijn stage en heb veel geleerd tijdens de vier maanden bij mijn Australische gastbedrijf.

Chillen bij het Opera House in Sydney

Sydney Bridge en Opera House in Australië
Ik heb zo veel leuke herinneringen aan mijn tijd in Sydney! Het allerleukste vond ik het leven in een stad die zoveel te bieden heeft. Je kunt er zoveel verschillende activiteiten ondernemen, van surfen op Bondi Beach tot uitgaan in de vele toffe clubs en cafés in het centrum van Sydney of gewoon een kop koffie drinken en chillen bij het Opera House.

Waardevolle buitenlandervaring

Het meest waardevol aan mijn buitenlandstage vond ik het ervaren van een ander land en een andere cultuur en tegelijkertijd dat ik mijn cv kon aanvullen met interessante werkervaring.

Tegen iedereen die nog twijfelt over het doen van een stage in het buitenland, zou ik zeggen: Doe het! Ik heb een geweldige tijd gehad tijdens mijn semester in Sydney en ik zou het zo opnieuw doen als ik kon. Het voelt misschien als een flinke uitdaging om naar het buitenland te verhuizen, maar het is zeker de moeite waard! Je maakt veel nieuwe vrienden en houdt er herinneringen voor het leven aan over.

Wil je ook stage lopen in Australië?
Neem contact op
Lees ook
Contact