Met havo studeren in Australië

Met havo studeren in Australië

Heb je altijd al in Australië willen studeren, maar was dit niet mogelijk omdat je geen vwo-diploma of hbo-propedeuse hebt? Via KILROY kun je met havo in Australië studeren aan TAFE Queensland in het prachtige Queensland. Deze onderwijsinstelling biedt voordelige opleidingen waarmee je kunt doorstromen naar een Australische universiteit.

TAFE Queensland

Aan TAFE Queensland kun je terecht voor een beroepsopleiding in studierichtingen zoals bedrijfseconomie, modeontwerpen, sport en recreatie, event management en grafische vormgeving. Tijdens deze opleidingen ligt de focus op inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en het leren van praktische vaardigheden.

Diploma en advanced diploma

Je kunt kiezen uit opleidingen van 6 maanden tot 2 jaar. Dit zijn certificate, diploma en advanced diploma programma's. Met het diploma en advanced diploma van TAFE Queensland kun je doorstromen naar partneruniversiteiten in Australië om door te studeren voor je bachelor.

Paradijs op aarde

Een van de campussen van TAFE Queensland ligt in Mooloolaba
De Mooloolaba campus ligt vlakbij het strand en het bruisende nachtleven

De onderwijsinstelling ligt aan de prachtige oostkust van Australië op een uur met de auto of trein van Brisbane, de hoofdstad van de deelstaat Queensland. Het studentenleven in Sunshine Coast voelt als studeren in een paradijs op aarde. Tijdens je studie kun je genieten van de relaxte levensstijl, prachtige surfstranden, rollende branding, mooie natuur, levendige cultuur en van het heerlijke warme weer.

Informatie en aanmelden

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland. Onze studieadviseurs helpen je met de praktische voorbereiding en de aanmelding.

Meer informatie over TAFE Queensland?
Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact