Q&A Minor in het buitenland

Q&A Minor in het buitenland

Wil jij alles weten over het doen van een minor in het buitenland? Kijk dan op 18 mei om 16 uur naar onze livestream op Facebook en stel al je vragen. Like, deel, tag en nodig al je vrienden uit, want Esther vertelt je er alles over tijdens onze Q&A.

Live op Facebook

Op donderdagmiddag 18 mei aanstaande om 16:00 uur gaat onze studieadviseur Esther live op de Facebookpagina van KILROY Netherlands. Zij vertelt je dan alles over het doen van een minor in het buitenland. Wil jij een of twee semesters studeren aan een buitenlandse hoger onderwijsinstelling als minor voor je studie in Nederland, maar weet je niet waar je moet beginnen of waar je allemaal aan moet denken? Kijk dan 18 mei naar onze livestream en stel al je vragen!

Study abroad: semester in het buitenland

Een of twee semesters studeren in het buitenland noemen wij ook wel een study abroad programma. Dit is ideaal als je in Nederland bezig bent met een bacheloropleiding en vakken wilt volgen in het buitenland om invulling te geven aan je minor. In de meeste gevallen is het mogelijk om de in het buitenland behaalde studiepunten, mee te laten tellen voor je cijferlijst in Nederland. KILROY werkt al jaren nauw samen met uitstekende universiteiten in Amerika, Australië, Canada, China, Dubai, Engeland, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore en Vietnam en aan de meeste hiervan kun je een study abroad programma volgen.

Like en volg ons

Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het regelen van je minor in het buitenland? Like en volg ons dan op Facebook en stel op 18 mei jouw vragen aan Esther tijdens de Q&A Minor in het buitenland.

Like en volg ons op Facebook
Contact