Toffe opleiding in het buitenland: semester op een tropisch eiland

Toffe opleiding in het buitenland: semester op een tropisch eiland

Houd jij van surfen en wil je op een tropisch eiland studeren? Ga dan een semester vakken volgen aan Hawaii Pacific University in Honolulu op het eiland Hawaii, Amerika! Wat dacht je van een study abroad programma op het gebied van toerisme en hospitality?

Is dit de juiste studie voor mij?

Hawaii Pacific University (HPU) is een zeer internationale universiteit op het tropische eiland Oahu in Hawaii. Naast diverse interessante bachelor- en masteropleidingen, kun je hier study abroad programma’s volgen in verschillende studierichtingen. Een study abroad programma houdt in dat je een of twee semester vakken volgt aan HPU, bijvoorbeeld als tussenjaar of als minor voor je studie in Nederland.

Pak je surfboard en meld je aan!

Study Abroad op Hawaii

Wat dacht je van een gap year waarbij je vakken volgt in de studierichting toerisme of hospitality? Hawaii is een zeer populaire toeristische bestemming. Je vindt er enkele van de mooiste stranden ter wereld. Mede daarom is het de perfecte plek voor studies op het gebied van internationaal toeristisch management.

Bovendien is het onderwijs persoonlijk, zijn de docenten behulpzaam en ontmoet je er studenten uit alle delen van de wereld. En… wie wil er nu niet studeren op een eiland midden in de Stille Zuidzee waar de mensen vriendelijk zijn en je in je vrije tijd kunt gaan surfen in Waikiki?

Lees hier alles over HPU

Meer informatie en aanmelden

De opleidingen aan HPU starten in augustus en januari. Je kunt dus zelf kiezen wanneer je start met je studie. Als study abroad student volg je meestal vier vakken naar keuze per semester. Een semester duurt ongeveer een half jaar en kost circa 8.580 USD. Wil je meer weten en/of je direct aanmelden? De studieadviseurs van KILROY informeren je gratis en helpen je met de aanmelding en de praktische voorbereiding.

Maak een gratis afspraak
Lees ook
Contact