Q&A Studeren in Amerika

Q&A Studeren in Amerika

Wil jij een tussenjaar, semester, bachelor of master doen in Amerika, maar weet je niet hoe en bij welke universiteit je je moet aanmelden? Op dinsdag 13 juni om 16 uur gaan we weer live op Facebook. Dit keer met een Q&A over studeren in de Verenigde Staten. Kijk mee en stel al je vragen!

Studeren in het buitenland: Verenigde Staten

Studeren in het buitenland is een geweldige ervaring, vooral in een land als Amerika! Het is ideaal als je bijvoorbeeld je Engelse taalvaardigheid wilt verbeteren, vakken wilt volgen voor je studie in Nederland en het staat goed op je cv. KILROY werkt al jaren nauw samen met uitstekende universiteiten en diverse colleges in de staten Californië, Florida, Hawaii, New York en Washington.

Live Q&A Studeren in Amerika

Wil jij alles weten over studeren in bijvoorbeeld New York, Los Angeles, San Francisco, het zonnige San Diego of tropische Hawaii en meer informatie over waar je allemaal aan moet denken? Stel dan op 13 juni al je vragen aan studieadviseur Margo tijdens de livestream op onze Facebookpagina.

Like en volg ons op Facebook
Contact