Studeren in het buitenland: Perth of Singapore?

Studeren in het buitenland: Perth of Singapore?

Het kiezen van een studierichting en opleiding is al best moeilijk. Als je in het buitenland gaat studeren aan de Australische universiteit Curtin University, kun je ook nog kiezen tussen de campus in Perth, Australië en de campus in Singapore, Azië. De onderstaande video’s helpen je daarbij!

Studie in het buitenland: zoveel keuze...

Curtin University is een van de modernste universiteiten in Australië en je kunt er uitstekende opleidingen volgen. De populairste opleidingen zijn in de studierichtingen bedrijfseconomie, media, gezondheidswetenschappen en techniek. Maar eigenlijk kun je er vrijwel alles studeren wat je maar wilt.

Naast het kiezen van een studierichting en opleiding is het misschien nog wel moeilijker om te kiezen tussen studeren aan de campus in Perth, Australië en studeren aan de campus in Singapore, Azië. De onderstaande video’s helpen je om de juiste beslissing te nemen!

Curtin University - Perth campus

Curtin University - Singapore campus

KILROY helpt je van A tot Z

Of je nu een bachelor of master wilt doen aan Curtin University of er een of twee semesters wilt studeren als study abroad student, maak een gratis afspraak met studieadviseurs van KILROY voor hulp bij je studiekeuze. We helpen je niet alleen bij het vinden van de juiste opleiding, we handelen voor jou ook de hele aanmeldprocedure af.

Neem contact op voor meer info


Studeren aan Curtin in PerthStuderen aan Curtin in Perth

Studeren aan Curtin in Singapore!Studeren aan Curtin in Singapore

Lees ook
Contact