Toffe opleiding in het buitenland: International Diploma Program

Toffe opleiding in het buitenland: International Diploma Program

Wil jij je carrière een boost geven en een korte masterstudie doen in de prachtige omgeving van San Francisco, Amerika? Doe dan een International Diploma Program aan University of California Berkeley.

Is dit de juiste studie voor mij?

Wil je jouw kennis van het internationale bedrijfsleven uitbreiden, alles leren over succesvol ondernemen en zakendoen of een eigen bedrijf beginnen en leren hoe je marketing kunt inzetten? University of California Berkeley Extension (UC Berkeley Extension) biedt interessante International Diploma Programs (IDP) van 4, 8 en 12 maanden in de studierichting bedrijfseconomie.

Dit zijn intensieve, fulltime opleidingen op masterniveau waarmee je jouw kennis en vaardigheden kunt verbeteren en waarbij je, in minder tijd dan een MBA, een certificaat ontvangt. Je ontvangt onderwijs van docenten met uitgebreide werkervaring. Tijdens de studie kun je bovendien stagelopen bij een Amerikaans bedrijf om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen.

Meer over de IDP-opleidingen

Studeren in Berkeley, Californië

UC Berkeley Extension is gevestigd in Berkeley, een echte kennisstad in de San Francisco Bay Area op slechts 20 minuten van de geweldige stad San Francisco. De universiteit heeft meer dan 1.000 studentenverenigingen waar je je bij kunt aansluiten en er is altijd wel iets te leuks te doen in de omgeving, van concerten en festivals tot sportevenementen. Diversiteit en creativiteit zijn hier zeer welkom. Niet voor niets zijn creatieve pioniers hier begonnen en uitgegroeid tot grote bedrijven als Google en Pixar Studios.

San Francisco skyline
Skyline van San Francisco - California, Here I Come!

Meer over UC Berkeley

Meer informatie en aanmelden

Om toegelaten te worden tot de IDP-opleidingen van UC Berkeley Extension moet je een bacheloropleiding hebben afgerond. De opleidingen starten in januari, mei en augustus. Je kunt dus zelf kiezen wanneer je start met je studie. Het collegegeld varieert per opleiding. Wil je meer weten en/of je direct aanmelden? De studieadviseurs van KILROY informeren je gratis en helpen je met de aanmelding en de praktische voorbereiding.

Maak een gratis afspraak
Lees ook
Contact