• aug31

  14 Tips om je studietijd zo goedkoop mogelijk te maken

  Het academisch jaar is weer begonnen en je wilt jouw studietijd uiteraard zo goedkoop mogelijk doorkomen. Ook als je in het buitenland studeert! Daarom geven wij enkele tips om geld te besparen.

  1. Neem een bijbaan
  Een bijbaan nemen is niet alleen leuk en leerzaam, je kunt er een aardig zakcentje mee verdienen. En het leuke is dat de bijverdiengrens onder het nieuwe studiefinancieringsstelsel onbeperkt is!

  2. Doe belastingaangifte Als je als student een bijbaan hebt of stage loopt, wordt er mogelijk te veel belasting ingehouden op je loon. Je kunt dit terugvragen door belastingaangifte te doen. Ook reis- en studiekosten kun je in bepaalde gevallen aftrekken in je aangifte. Ga naar Werk en inkomen op belastingdienst.nl voor meer informatie.

  3. Sluit een goedkope zo... lees meer
 • aug28

  Ervaringen van Marthe aan California State University Norhtridge in Amerika

  Marthe doet een Bachelor in Theatre aan California State University Northridge en heeft nog ongeveer 1,5 jaar te gaan. Ze heeft er de tijd van haar leven en deelt graag haar geweldige ervaringen.

  Waarom heb je gekozen voor deze universiteit en opleiding? ... lees meer
 • aug11

  8 redenen waarom studeren in het buitenland je leven verpest

  Door Meghan
  1. Je behoefte om te gaan reizen is nog groter geworden.  Want hoe geweldig was het om voor een langere tijd ver weg een leventje op te bouwen?! Tijdens het laatste semester van je studie ben jij je volgende reis of studie in het buitenland alweer aan het plannen.

  2. Je ontwikkelt een... lees meer
 • aug03

  Ga stage lopen in China

  Zoek je een aantrekkelijke stage in het buitenland? KILROY werkt samen met de beste stagebureaus en biedt verschillende soorten stageplaatsen in Beijing en Shanghai, China.

  Met een stage in China maak je niet alleen kennis met de Chinese taal, cultuur en economie, maar laat je toekomstige werkgevers ook zien dat je flexibel bent en goed de weg kent in een inter... lees meer
 • aug01

  Toffe opleiding in het buitenland: Gap Year around the world

  Wil jij een tussenjaar doen na de middelbare school en veel van de wereld zien? Doe dan een inspirerende leerervaring op in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland! Terwijl het tegen die tijd in Nederland winter is, geniet jij van het aangename klimaat in Auckland, Honolulu, Melbourne, Santa Barbara... lees meer
Contact