7x studeren aan het strand

7x studeren aan het strand

Voordat je begint met studeren, kan je uit twee dingen kiezen. Je gaat studeren in het koude Nederland waar het meestal regent en het OV vaak vertraging heeft tijdens de wintermaanden. Of je gaat studeren in het buitenland met zon in je gezicht en zand tussen je tenen. De keuze is makkelijk gemaakt, toch? Dit zijn 7 bestemmingen met universiteiten aan het strand.

1. Melbourne - Australië

Studeren in Melbourne - KILROY

Melbourne is niet voor niets een van de beste studentensteden ter wereld. De stad is veilig en schoon en ligt op een fantastische locatie. De vier universiteiten in Melbourne waar KILROY mee samenwerkt, liggen allemaal dicht bij een van de mooiste stranden van Australië! Studeren in Melbourne kan aan La Trobe University, Monash University, RMIT University of William Angliss Institute.

2. Honolulu - Hawaii 

Studeren in Hawaii - KILROY

Droom je er van om te studeren op een bijzonder mooi eiland? Hawaii Pacific University is gevestigd in de hoofdstad Honolulu, Hawaii. De universiteit biedt studies als economie en management, verpleegkunde en mariene biologie. Buiten schooltijden kan je leren surfen, paddleboarden of gewoon chillen aan de mooie stranden van Hawaii. Maak je droom waar. Studeren in een tropisch paradijs kan gewoon!

3. Gold Coast - Australië

Studeren in Australië Gold Coast - KILROY

De stranden aan de Gold Coast staan bekend als de schoonste stranden van Australië. De kust bestaat uit een 42 km lang zandstrand. Backpackers en surfers vind je hier in overvloed. De plaats Surfers Paradise trekt ook veel toeristen aan dankzij de vele bars, clubs en feesten. Gold Coast is perfect voor echte watersporters. Overal huur je wakeboards, bodyboards, surfboards en jet ski's. Studeren in Gold Coast kan aan Bond University, Griffith University of Queensland University of Technology.

4. Californië - VS

Studeren in Californië - KILROY

In Californië zijn de meeste universiteiten gevestigd dicht bij het strand. Studeer in Los Angeles aan CSUNMusicians Institute, NYFA of UCLA. Studeer je liever écht aan het strand, dan is Santa Monica College, ook vlakbij het centrum van LA, een goede optie. Universiteiten buiten LA, maar ook dicht bij het strand zijn CSUSM, SDSUSanta Barbara City College en UCSD in San Diego. Bekijk hier alle universiteiten in Californië.  

5. Perth - Australië

Studeren in Perth Australië - KILROY

Perth heeft de meest zonnige dagen van alle steden in Australië. Zowel de stranden als de natuur van Perth zijn waanzinnig mooi. Kangoeroes, pinguïns, dolfijnen, wallabies en meer dieren zijn hier te vinden. In Perth kan je studeren aan Curtin University, waarvan de campus één van de mooiste is van Australië en University of Western Australia

6. Dubai

Studeren in Dubai - KILROY

Wil je op een bijzondere plek studeren? Ga dan naar Dubai! Een stad die wereldwijd bekend staat om haar gastvrijheid en toeristische industrie. De Emirates Academy of Hospitality Management biedt business management opleidingen in de studierichting hospitality en wil uitgroeien tot 's werelds beste hospitality management universiteit. Dankzij het subtropische klimaat is Dubai het hele jaar zonnig. De universiteit ligt zo goed als aan het strand.  

7. Sydney - Australië

Studeren in Sydney Australië - KILROY

Sydney is de grootste stad van Australië en staat bekend om de wereldberoemde stranden zoals Bondi en Manly Beach. Een perfecte plek om te leren surfen. Sydney is een multiculturele stad met hippe buurten. Sydney biedt top universiteiten als Macquarie University, UNSW, University of Sydney en UTS en de studieadviseurs van KILROY helpen je graag met het vinden van een droomstudie aan een van deze onderwijsinstellingen.

Wil je graag hulp bij het zoeken van een universiteit?
Contact KILROY
Lees ook
Contact