Ervaringen van Marthe aan California State University Norhtridge in Amerika

Ervaringen van Marthe aan California State University Norhtridge in Amerika

Marthe doet een Bachelor in Theatre aan California State University Northridge en heeft nog ongeveer 1,5 jaar te gaan. Ze heeft er de tijd van haar leven en deelt graag haar geweldige ervaringen.

Waarom heb je gekozen voor deze universiteit en opleiding?

Ik wilde graag in Californië studeren. De universiteit ligt heel centraal en dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden. En ik wil actrice worden, dus Los Angeles is dan een goede bestemming.

Wat heb je tot nu toe geleerd?

Ik leer veel over het theater, hoe ik mijn stem moet gebruiken en allerlei andere praktische dingen. Ook heb ik vakken gekozen zoals psychologie, politicologie, astronomie en andere vakken die ik anders nooit zou kunnen volgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt je vakkenpakket samenstellen op basis van je eigen behoeften en wensen.

Hoe zou je de campus en de sfeer beschrijven?

Hoewel het een grote universiteit is met duizenden studenten, voel je je hier niet verloren. Er is voor ieder wat wils op de campus en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd. De campusgebouwen zijn erg mooi en ik ontdek nog steeds plaatsen op de campus waarvan ik het bestaan niet wist.
Studeren in Los Angeles aan CSUN
Marthe bij het Hollywood sign tijdens haar studie aan CSUN in LA

Waar woon je en hoe heb je woonruimte gevonden?

Ik woon off-campus in een flat vlak naast de campus. Ik werd hierover getipt door een studiegenoot die daar had gewoond. Het zijn gedeelde appartementen waar voornamelijk studenten wonen en je hebt er net een beetje meer vrijheid dan in de on-campus dorms. Het heeft een zwembad, jacuzzi, 24-uurs studieruimten en een fitnessruimte.

Wil je meer weten en tips van Marthe?
Lees het hele verhaal
Wil jij studeren aan CSUN in Amerika?
Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact