Ga stage lopen in China

Ga stage lopen in China

Zoek je een aantrekkelijke stage in het buitenland? KILROY werkt samen met de beste stagebureaus en biedt verschillende soorten stageplaatsen in Beijing en Shanghai, China.

Met een stage in China maak je niet alleen kennis met de Chinese taal, cultuur en economie, maar laat je toekomstige werkgevers ook zien dat je flexibel bent en goed de weg kent in een internationale werkomgeving. Het is een waardevolle aanvulling op je cv en biedt je een geweldige buitenland ervaring.

Stage in Beijing of Shanghai

Je kunt kiezen uit stageplaatsen in Beijing of Shanghai in vrijwel alle sectoren. De meeste mogelijkheden vind je in de richtingen;

  • international business,
  • marketing,
  • pr,
  • maatschappelijke dienstverlening,
  • media.
Meer over stages in China


China is the place to be

Ben jij minimaal 18 jaar, studeer je of ben je afgestudeerd in het hoger onderwijs en is je mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid Engels goed?

Lijkt het je tof om op de fiets naar je stage in Beijing te gaan of een les Tai Chi te volgen op de Bund tijdens je stage in Shanghai? Dan is het China stageprogramma zeker iets voor jou!

Op de fiets naar je stage in Beijing, ChinaBeijing, de hoofdstad van China en thuisbasis van diverse interessante, startende ondernemers.

Tai Chi op de Bund tijdens je stage in Shanghai, ChinaShanghai, de grootste stad van China en een van de populairste zakenbestemmingen ter wereld.

Meer weten over stages in China?
Neem contact op
Lees ook
Contact