Stage lopen in Amerika? Vraag je visum aan!

Stage lopen in Amerika? Vraag je visum aan!

Start jij in het voorjaar van 2018 met je stage in Amerika, in New York, LA of een andere toffe Amerikaanse stad? Vergeet dan niet om op tijd je visum te regelen! Vraag het benodigde DS-2019 formulier voor het aanvragen van je J-1 visum aan via KILROY. Wij helpen je snel en persoonlijk.

J-1 Visum voor de Verenigde Staten

Om stage te kunnen lopen in de Verenigde Staten moet je in het bezit zijn van een J-1 visum. Dit visum kun je aanvragen bij de Amerikaanse ambassade. Hiervoor heb je echter wel eerst een DS-2019 formulier en een goede ziektekostenverzekering nodig. Om een DS-2019 formulier te regelen, heb je een erkende sponsor nodig.

KILROY werkt samen met meerdere erkende sponsororganisaties in Amerika en helpt je snel en persoonlijk met het aanvragen van het benodigde DS-2019 formulier en de verzekering voor je J-1 visum. We bieden deze service niet alleen aan studenten die via ons stage lopen in het buitenland, maar ook aan studenten die zelf een stageplek hebben gevonden en voor afgestudeerden. Hierdoor hebben we veel ervaring en kunnen we je goed helpen met de aanvraagprocedure.

Meer informatie over het J-1 visum?
Lees het hier

DS-2019 formulier aanvragen

Vraag nu je stagevisum voor de VS aan via KILROY!
Ga jij stage lopen in Amerika? Zorg er dan voor dat je het vereiste J-1 visum op tijd aanvraagt. Onze studieadviseurs helpen je bij het aanvragen van de benodigde documenten, zoals het DS-2019 formulier en de verzekering. Houd er rekening mee dat het ongeveer zes tot acht weken duurt totdat je het visum in handen hebt. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op om geen vertraging op te lopen.

Vraag nu de benodigde documenten voor het J-1 visum aan
Aanvragen
Lees ook
Contact