Ervaringen van Aleksander aan Queensland University of Technology in Australië

Ervaringen van Aleksander aan Queensland University of Technology in Australië

Aleksander doet een master in het buitenland. Hij studeert aan Queensland University of Technology (QUT) in Brisbane, Australië en heeft er de tijd van zijn leven. Lees hier zijn verhaal!

Australië, het meest exotische land waar je aan kunt denken

Ik heb voor een studie in Australië gekozen omdat dit het meest exotische land is waar je aan kunt denken. Ook het is een Engelstalig land wat communiceren en studeren eenvoudiger maakt. Australië is een prachtig land en ik ben verrast door de ruige natuur en wildlife.

Australië is een prachtig land met ruige natuur en wildlife

Brisbane is een fantastische stad om in te wonen en er is altijd en overal wel iets te doen. QUT was mijn eerste keuze omdat deze universiteit veel aandacht besteedt aan het leren van praktische vaardigheden. Dat is wat ik belangrijk vind en wat werkgevers zoeken.

De campus bevindt zich op een geweldige locatie en heeft uitstekende faciliteiten. Ik breng veel tijd door in de computerlabs en doe veel onderzoek in de bibliotheek, dus dan is het prettig om de beste middelen tot je beschikking te hebben.

Brisbane is een fantastische stad om in te wonen

Het leven als student in het buitenland ervaren

Het beste van studeren aan QUT vind ik de sfeer op de campus, om het leven als student in een ander land te ervaren aan een topuniversiteit met duizenden studenten en enkele van de beste docenten ter wereld.

Meer lezen over de ervaringen van Aleksander en andere studenten?
Lees het hele verhaal
Wil jij ook studeren aan QUT?
Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact