Ervaringen van Lene aan University of the Sunshine Coast in Australië

Ervaringen van Lene aan University of the Sunshine Coast in Australië

Lene doet een bacheloropleiding aan University of the Sunshine Coast en zit nu in het derde jaar. Ze vindt Sunshine Coast de mooiste plek in Australië en vertelt je hieronder waarom.

Stel je dit voor: …je staat op als je er zin in hebt, luncht uitgebreid op een terras in de zon, pakt je handdoek en loopt naar het strand, drinkt veel smoothies, kijkt dolfijnen en walvissen en nodigt je vrienden uit om te chillen bij een kampvuur. In Australië heb je op de universiteit meer vrije tijd dan colleges, dus waar kun je dan beter zijn dan in Sunshine Coast, waar niemand gestrest is en je nooit schoenen hoeft te dragen?

Mijn naam is Lene, ik ben 22 jaar oud en ik studeer Business met als hoofdvak marketing, tourism & events aan de University of the Sunshine Coast (USC). Ik zit in mijn 3e jaar en ik heb nog één semester te gaan. De tijd is zo snel gegaan en het is zo geweldig hier, dat ik de tijd bijna zou willen terugspoelen om een aantal dingen opnieuw te beleven.

Lene met vrienden - Studeren in Sunshine Coast, Australië
Lene met vrienden in Australië

Ik had eerlijk gezegd geen betere studietijd kunnen bedenken dan hier in Sunshine Coast. De universiteit is kleiner dan de meeste andere universiteiten in Australië, er studeren ongeveer 12.000 studenten, dus het onderwijs is heel persoonlijk.

Wat ik erg fijn vind, is dat de sfeer aan USC heel ontspannen is. Bovendien heeft de universiteit veel prijzen gewonnen.

Studentenbaan en tijd voor sport

Als marketing student heb ik mogen meewerken aan de sociale media voor het topsportonderwijs aan de universiteit, en daar heb ik veel van geleerd. Ook heb ik sinds kort een studentenbaan op de universiteit op het gebied van event management voor een van de opleidingen.

De universiteit biedt veel sportmogelijkheden en veel ondersteuning bij het plannen en in balans brengen van sport en studie. USC staat bekend om het promoten van een actieve levensstijl.

Duiken in Australië - Studeren in Sunshine Coast
Lene duikt samen met een vriend Down Under

Meer lezen over de ervaringen van Lene en andere studeten?
Lees alle verhalen
Wil jij ook studeren in Sunshine Coast?
Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact