Verbeter je Engels!

Verbeter je Engels!

Wil jij je Engelse taalkennis en -vaardigheid verbeteren? Volg een intensieve cursus Academisch Engels aan een universiteit in het buitenland. Of behaal online een TEFL-certificaat waarmee je Engelse taallessen kunt geven en kunt aantonen dat je een uitstekende beheersing van de Engelse taal hebt.

Doe een cursus Academisch Engels in het buitenland

Doe een cursus Academisch Engels in Amerika, Australië of Engeland
Combineer een leuke trip naar het buitenland met een nuttige taalcursus. Je kunt een korte, intensieve cursus Academisch Engels doen aan een van onze partneruniversiteiten in Australië, Engeland of de Verenigde Staten. Na afloop ontvang je een certificaat, waarmee je verder kunt studeren in het buitenland of in Nederland of bijvoorbeeld kunt solliciteren op die ene toffe baan bij dat internationale bedrijf.

Meer weten over de cursus Academisch Engels?
Lees meer

Behaal online een TEFL-certificaat

Behaal online je TEFL-certificaat en ga Engelse les geven in het buitenland
TEFL staat voor Teaching English as a Foreign Language. Het TEFL-certificaat kun je gebruiken om Engelse les te geven aan kinderen en volwassenen in het buitenland of als bewijs van je Engelse taalvaardigheid. Heel handig voor een groot aantal banen. Het betekent namelijk dat je een uitstekende beheersing van de Engelse taal hebt en daarmee vergroot je jouw carrièrekansen. En het leuke is; deze cursus kun je gewoon thuis vanuit je luie stoel volgen!

Meer weten over het Online TEFL-certificaat?
Lees meer
Wil jij je aanmelden?
Maak direct een gratis afspraak
Lees ook
Contact