• okt24

  Studiebeurs voor opleiding aan Macquarie University

  Wil jij een bachelor- of masteropleiding doen in Australië en zoek je een studiebeurs om je studie in het buitenland te financieren? Kijk dan snel of je kans maakt op een Macquarie University European Scholarship van Macquarie University in Sydney, Australië. En wie weet kun jij de champagne binnenkort laten knallen!

  Hoe kom ik in aanmerking voor deze beurs? Macquarie University (MQ) is gevestigd in een van de beste studentensteden ter wereld en biedt uitstekende opleidingen. De universiteit biedt de Macquarie University European Scholarship. Dit is een fee waiver (korting op het collegegeld) voor alle studenten die een volledige bachelor of master gaan doen aan deze Australische universiteit.

  Het bedrag is 5.000 AUD per jaar gedurende de hele studie. Je ontvangt dus 2.500 AUD per se... lees meer
 • okt23

  Studeren in de Verenigde Staten en Canada in 2018

  Loop jij al een tijdje rond met het idee om in de Verenigde Staten of Canada te gaan studeren? Wacht dan niet langer en meld je nu aan voor de start van je studie in 2018! Bij veel colleges en universiteiten kun je je het hele jaar door aanmelden, maar om verzekerd te zijn van een plek in de opleiding van je voorkeu... lees meer
 • okt10

  Stage lopen in Amerika? Vraag je visum nu aan!

  Start jij in het voorjaar van 2018 met je stage in Amerika, in New York, LA of een andere toffe Amerikaanse stad? Vraag dan nu het benodigde DS-2019 formulier voor het aanvragen van je J-1 visum aan via KILROY. Wij helpen je snel en persoonlijk en bieden voordelige prijzen.

  J-1 Visum voor de Verenigde Staten Om st... lees meer
 • okt09

  Studiebeurs voor een opleiding aan La Trobe University

  Wil jij een bachelor- of masteropleiding doen in het buitenland en kun je wel wat financiële ondersteuning gebruiken? Kijk dan snel of je kans maakt op een La Trobe Excellence Scholarship van La Trobe University in Australië.

  Deze universiteit ligt in Melbourne, een stad die meerdere malen is verkoze... lees meer
 • okt05

  10 Voordelen van een master in het buitenland

  Een masteropleiding doen is een geweldige prestatie en staat heel goed op je cv. Het behalen van een master in het buitenland biedt echter nog veel meer voordelen en is een prima manier om jezelf te onderscheiden van je concurrenten op de arbeidsmarkt. Lees hieronder de tien voordelen van een master in het buitenland op een... lees meer
Contact