Studeren in de Verenigde Staten en Canada in 2018

Studeren in de Verenigde Staten en Canada in 2018

Loop jij al een tijdje rond met het idee om in de Verenigde Staten of Canada te gaan studeren? Wacht dan niet langer en meld je nu aan voor de start van je studie in 2018! Bij veel colleges en universiteiten kun je je het hele jaar door aanmelden, maar om verzekerd te zijn van een plek in de opleiding van je voorkeur is het beter om je aanmelding zo vroeg mogelijk op te starten.

Start in 2018 met je studie in de Verenigde Staten of Canada

Onder de hoger onderwijsinstellingen in de Verenigde Staten (VS) en Canada waar wij mee samenwerken, hebben we voor iedere student wat wils. Van universiteiten tot (community) colleges en van instellingen in grote steden als New York en Ottawa tot in kleine steden als Auburn in de Amerikaanse staat Washington en Kamloops in Brits-Columbia. En ook de studiemogelijkheden zijn heel divers. Je kunt er allerlei soorten studies doen, van minoren in het zonnige Californië tot volledige bachelor- of masteropleidingen op het exotische eiland Hawaii.

Universiteiten in de VS en Canada

Universiteiten in de VS en Canada staan bekend om het uitstekende onderwijs en een aantal ervan staan hoog in de ranglijsten met de beste universiteiten ter wereld.

Sport en het verenigingswezen maken een belangrijk onderdeel uit van het studentenleven in de twee landen. Probeer eens een sport die je nog niet kent of word lid van een van de vele studentenverenigingen en –organisaties tijdens je studie in het buitenland. Het is een fantastische manier om iets nieuws te proberen en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Damesbasketbal aan Green River College
Damesbasketbal aan Green River College

Meld je nu aan

We raden je aan om je aanmelding ruim van te voren op te starten, denk hierbij aan drie tot vier maanden voor de start van je studie. Bij sommige universiteiten of studies moet het zelfs eerder, zoals bij de business of general courses of certificate opleidingen aan San Diego State University.

De meeste opleidingen in de VS en Canada starten in januari en augustus. Maar aangezien veel instellingen met een quartersysteem werken, ofwel periodes van drie maanden, zijn soms ook andere startdata mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over de verschillende studiemogelijkheden, toelatingseisen en aanmelddeadlines. Onze studieadviseurs informeren je graag en helpen je met de praktische voorbereiding en de volledige aanmeldprocedure voor je studie in het buitenland.

Meld je nu aan voor een studie in de VS of Canada
Maak gratis een afspraak
Lees ook
Contact